Мени

Под категории

Вкупно 13 производи

  ● Лесно вклучување: За вклучување едноставно завртете ја главата на сијалицата. Целосно водоотпорна

  ● AAA Батерија: Користи една AAA батерија која е секаде достапна

  ● Супер перформанси: Користи диода со високи перформанси  Philips LUXEON TX LED и леќата е PMMA TIR која со фокусирање дава домет од 44 метри

  ● Мини големина: Мала колку малиот прст , тежи 19,4 gr и должина од 60,5mm

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: i3E-bk
740,_

  ● Мала & Силна: Големина колку палец на рака со 1200 lumeni максимум  и досег на зракот од максимум 166 метри

  ● Двоен клип за прикачување. Може да се прикачи на џеб од панталони, на ранец или на капа со насока кон светлото

  ● Магнетно дно. Лесно може да се прикачи на метални предмети или да стои вертикално

  ● Подобрено држење: Поседува метално тело со текстура за подобро држење на лампата и воедно изгледа убаво

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: buton3red
4790,_

  ● USB полнење: Брзо и стандардно micro-USB полнење

  ● Ултра мала: Тенка колку Вашиот прст , тежи само 13 grama

  ● Две јачини: Испорачува 150 lumens на јако или  5 lumens на слабо , со избор на мало ротирање на телото

  ● Ротирај за да вклучи: Со ротирање на телото на батеријата се бира ат модовите слабо , јако или исклучување/вклучување

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: i1r2eos
1240,_

  AAA батерија:180 lumens излез со една мала ААА батерија

  Компактна: Лесна со алуминиумско тело, со двостран клип за прикачување пригодна за секое место на носење

  Лесно вклучување: Прекинувач на крајот со два мода на светење 5/180 лумени

  Егрономска: Спирален дизајн нателото дава солидно држење во рака

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: i3t-eos
1360,_

  Полнива батерија: Посебна 14500 lithium-ion батерија со вграден USB-C приклучок

  Високи перформанси: Со одлична полнива батерија испорачува 350 lumens и досег на зракот од 64 метри

  ● Лесно вклучување: Се вклучува со прекинувач на крајот кој служи и за менување на модови на осветлување

  ● Егрономски дизајн:  Тело со двојни кспирални засеци со единствен дизајн и способност за ладење

  ● Компактна и лесна: со тежина од 60 грама и должина 95mm зазема малку простор

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: i5r-eos
2730,_

  ● Паметен Proximity сензор: Лампата автоматски ја намалува јачината на осветленост ако се приближи до близок предмет и потоа за една минута автоматски се исклучува ако сеуште има предмет пред леќата со тоа се спречува прегревање на блиските предмети пред лампата

  ● Надградени перформанси: Max 1,750 lumens, 220-метри домет на зракот и 45-денови трајност

  ● Двостран клип: Носете ја лампата со предниот дел надоле во џебот , со што лесно може да се извади и спреми за употреба , како за итна тактичка употреба

  ● EDC & Тактичка употреба: Компактна димензија, двоен прекинувач и карабинерски прстен даваат примена и како EDC - секојдневна употреба и носење и за тактичка употреба

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: warrir-mini2
6690,_

  ● Силни перформанси: Max 1,800-lumen излез со домет од 300 метри на зракот

  ● Трајност со едно полнење: Максимум со 50 денови, батеријата од  5000mAh 21700 е вклучена со уредот 

  ● EDC & Tactical употреба: Двоен прекинувач , агресивна глава , двостран клип за прикачување

  Корисна за : Пребарување , EDC секојдневна употреба , тактичка , планинарење, кампување и слично.

Залиха: 30 денови од нарачка
Код:
7990,_

  Високи перформанси: Max 2,100 lumens со  500 метри домет , одлична за пребарување. спасување или други итни ситуации

  Сигурна  & Професионална: Футрола , тактички прстен , агресивна глава , прекинувач на крајот , IPX8 водотпорност , издржува пад од 5 метри идеална за активности на отворено

  ● WML: Адаптибилна на Picatinny шина со опционален  mount (E-WM25) и далечински прекинувач (RWX07), спремна за почеток на лов!

  * Ако одите на планинарење кампување или активности надвор , понесете ја оваа лампа ќе се чувствувате посигурни!

Залиха: 30 денови од нарачка
Код:
8890,_

  ●Одлични својства: Max 1,100 lumens со 1,000-meter домет , перфектна за пребарување, спасување и други итни ситуации

  ●Сигурна & Професионална: Тактички прстен, агресивна предна глава, прекинувач на крајот

  ●WML: Адаптивна на Picatinny rails со oпционен приклучок (E-WM25L) и далечински прекинувач (ROD-7), целосно спремна за лов!

  Доколку одите во природа, излет кампинг , не заборавете да ја понесете оваа сијалица , ќе се чуствувате посигурно и е корисна!

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: warrior-x-turbo
10390,_

  ● Високи перформанси: 4 силни LED ови за огромни 4200 lumeni

  ● Паметен proximity сензор: Вграден термален сензор и сензор на блиски објекти за целосна заштита од презагревање

  ● Силна полнива батерија: Батерија со голем капацитет 5000mAh , максимална трајност од 15 дена

  ● Паметно заклучување: Се заклучува автоматски после 30 секунди некористење , се отклучува со вртење на ротационото копче за преку 90 степени

  ● Лесна за употребаe:  Со долго притискање на копчето се отвараат 4 нивоа на осветленост или со ротација на копчето се подесува прецизно осветленоста

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: seeker-3-pro
10400,_

  ● Како широкопојасна сијалица: COB панелска сијалица со високи перформанси , 3 модови на осветлување

  ● Како насочена лампа: LED со високи перформанси генерира две нивоа на осветленост со фокусиран и далекусежен зрак

  ● Силна магнетна основа: Три силни магнети вградени во постољето овозможуваат цврсто прикачување на било која железна поврпшина

  ● Паметен дизајн: Clip-style Лесно може да се закачи на гранка,жица,џеб,ранец,тенда со помош на големиот клип вграден во основата.

  ● Лесно се открива во темно: Поседува самосветлечка лента во темно околу панелот со што брзо и лесно може да ја лоцирате во темно ако е исклучена

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: swivel_green
2470,_

  ● Мала предна сијалица со 400 лумени и високоефективна LED сијалица

  ● Anti-glare lens дизајнирани за поголема сигурност , IPX7 водоотпорност

  ● Подобрена странична видливост со дизајн за странична осветленост

  ● USB-C брза порта за полнење на батеријата за заштеда на време

  ● Лесен за читање батериски индикатор во неколку нивоа

  ● Garmin mount

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: olight-rn400
2190,_

  ● 100 lumens максимален излез

  260° агол на видливост дава широк простор на заштита

  8 модови на работа: 3 константни , 4 со трепкање и 1 smart мод

  ● Лесна 37grama водоотпорно IPX6 , полнење преку USB C приклучок

  ● Сензор за кочење и амбиентален сензор

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: RN100-TL
2590,_