Мени
Вкупно 21 производи

  3D ПРИКАЗ
  Високо перформансен мотор индукциски 350 W со постојана брзина на сечење
  доволно тивко и за одлични резултати
  • Цврста , пространа и со проширување , работна маса  (300 x 380 – 520 mm)
  • Работна маса со агломер и може континуирано да се подесува од 0° до 45°
  и со водилици под агол
  • Клешта за прицврстување со брзо отпуштање за точно подесување и рамни секови
  • Робусна метална конструкција и алуминиумска леана работна маса
  • Дебелина на парчиња за сечење до  80 mm
  • Опционален напречен граничник за дополнителна сигурност
  • Брз прекинувач отпорен на прашина
  • Конектор на надворешна правосмукалка
  • Погодна за стандардни 1400 mm ленти за сечење се до ширина 12 mm
  • ВКЛУЧУВА 3 ленти за сечење со  6, 10 и 15 забци на еден инч
  ТЕЖИНА на машината 21kg
   

Залиха: со нарачка
Код: 5901501905
11400,_    

  • Комбиниран дихт и абрихтер за помали работилници
  • Силен 1250W за лесно сечење
  • Компактен модел
  • Два ножа за висока брзина за мазно и прецизно сечење
  • Гумени ногалки за абсорпција на вибрации
  • Лесно подесување на висината преку рачка
  3D приказ
   

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5902205901
29390,_    

  Комбиниран дихт и абрихтер за помали работилници
  • Силен 1500 W мотор за разноврсна работа
  • Компактна работна табла со 120mm  дебелина за тенчење и 254 mm за ширина на прачиња
  • Водилица за абрихтерот со прецизни агли од 90° до 135°
  • Два високобрзински ножа за тенчење за мазна и прецизна работа
  • Лесно подесување на висината преку вртлива рачка
   

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: HMS860
35300,_    

  Високо перформансен мотор 1500W
  • Силен механизам за водење на парчето за лесна работа
  • Компактен но силен модел , рачки за лесен транспорт
  • Капацитет на пилење на дихтот capacity / ширина of 152 / 330 mm
  • Два бри ножа и брзина од 8500 rpm , за мазно и прецизно рендање
  • Лесно подесување на висината , преку вртлива рачка и лењир
  • Челична основна табла со екстензија 330 x 630 mm
  • Брзина на водење од 7.4 m/min за брза работа
  • Дијаметар на сечилото 48 mm, 2 ножа за рендање
  • Струен прекинувач отпорен на прашина
  3D Приказ

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5902208901
32300,_    
  • 3D ПРИКАЗ
  • силен 2000W мотор
  • 4800 вртежи во минута
  • екстензии од двете страни за сечење поголеми парчиња
  • основа на масата вклучена
  • ласерски зрак за прецизно сечење
  • 87mm максимална висина на сечење
  • 254mm дијаметар на карбидна кружна пила
  • навалување на пилата од 0 до 45 степени
  • ширина и висина на сечење подесливи преку вртливо тркало
  • штитник на пилата , водилица на прачето и граничник вклучени
Залиха: од лагер
Код: 5901312901
14400,_    

  Диретната кружна пила за разлика од циркулар пилата може да се аплицира диретно врз материјало и е попрецизна
  Може да сече до раб од 16mm

  3D ПРЕГЛЕД

  Општа димензија
  Должина на машината 325,0
  Ширина на машината 230,0
  Висина на машината 255,0
  Eлектричнa
  Напон 230V
  Фреквенција 50 Hz

  (основни податоци)
  Група на машини за дрво со пила
  Опис на моделот PL55

  Внатрешен дијаметар на вшмукувачката млазница 35,0
  Надворешен дијаметар на млазницата за вшмукување 38.0
  Основни податоци
  Максимална брзина на сечилото на пилата 9500,0
  Основни податоци Диретна Plunge пила
  Јаз од материјал до раб (растојанието сечило-ѕид на пилата) 16.0
  Висина на сечењето на 45° 45,0
  Длабочина на сечење 45° со шина 36,5
  Висина на сечењето на 90° 55,0
  Длабочина на сечење 90° со шина 49,5

  Додатоци - сечилото за пила 1
  Дијаметар на сечилото на пилата 160,0
  Дијаметар на отворот на сечилото на пилата 20,0
  Број на заби 24

   

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 5901802915-500
14590,_    

  8″ PROFESSIONAL PLUNGE SAW SET
  • Powerful, thanks to 1600 W motor
  • Guide rail allows parallel penetration of the saw blade and uniform guidance
  of the saw
  • Saw blade with 24 teeth guarantees a very clean cross section with minimal
  breakout for laminate
  • Effi cient extraction of sawdust, thanks to saw blade enclosed by guard
  • A cutting depth of 75 mm makes cutting and adjustment of most door
  thicknesses easier
  • Suitable for different materials such as solid wood, work tops, MDF panels
  coated on both sides, laminate etc.
  • The best cutting results even without guide rail
  • Perfect shadow gaps of 16 mm
  • Precise cuts in worktops, solid wood, laminate and plastic
  • Handling and weight distribution recommended by tradesmen
  • Includes 1400 mm guide rail, rail connector and tilt protection

  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901804901
14490,_    

  • Sturdy yet lightweight aluminium pressure die-cast frame for easy transport
  • High-performance 1500 W motor for versatile use
  • Compact dimensions even for small workshops
  • Carbide saw blade with a diameter of 210 mm and 24 teeth
  • Wide cutting width up to 120 mm
  • Saw blade fully enclosed by guard for maximum work safety
  • Torsion-resistant construction
  • Precision laser
  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 3901105915
7990,_    

  Во комплет со о две кружни сечила-пили
  8″ SLIDING CROSS-CUT MITRE SAW
  INCLUDING 2nd SAWBLADE
  • Lightweight die-cast aluminium design for easy transport
  • Powerful 2000 W motor provides various cutting applications
  • Compact bench top design fi ts conveniently in small shop environments
  • The 24 tooth carbide tipped blade stays sharp and makes clean cuts
  • Built-in laser provides high visibility for precision cutting
  • Cross cutting width up to 340 mm
  • Fully enclosed blade guard for operator safety
  • Includes 24T and 48T blade

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901215903
14100,_    

  10″ SLIDING CROSS-CUT MITRE SAW
  INCLUDING 2nd SAWBLADE
  • Lightweight die cast aluminium design for easy transport
  • Powerful 2000 W motor provides various cutting applications
  • Compact bench top design fi ts conveniently in small shop environments
  • The 60 teeth carbide tipped blade stays sharp and makes clean cuts
  • Built-in laser provides high visibility for precision cutting
  • Big cross cutting width up to 340 mm
  • Fully enclosed blade guard for operator safety
  • Inclusive 48T and 60T blade
  • Equipped with a softstart to enable a smooth start

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901216901
16100,_    

  12″ SLIDING CROSS-CUT MITRE SAW
  INCLUDING 2ND SAWBLADE
  • Saw head can be angled to either side for professional results
  • Work table can be adjusted from -45° to +45°
  • Parallel guides with robust linear ball bearings for consistently precise cutting
  results
  • High stop rail on the base frame
  • Sturdy yet lightweight aluminium pressure die-cast construction
  • Easy transport, thanks to low weight (20.5 kg)
  • Built-in laser for precise cutting along the indicated cutting edge
  • 305 mm carbide saw blade for consistent and precise cutting results
  • High cutting capacity of 330 mm width and 105 mm height
  • Saw blade fully enclosed by guard for maximum work safety
  • Includes carbide saw blade with 24 teeth and 48 teeth

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901218901
21790,_    

  10″ MULTI-PURPOSE SLIDING
  CROSS-CUT MITRE SAW
  • 2 cutting speeds for optimum setting to a wide range of materials
  • Multifunction saw blade 254 mm Ø with 28 teeth
  • High cutting performance of 340 x 90 mm
  • Screw clamp system for a stable grip of the workpiece during all mitre,
  chop and cross cuts
  • High workpiece stop made from pressure die-cast aluminium for optimum positioning
  and sawing
  • 2 pull-out workpiece supports made from pressure die-cast aluminium
  with fold-out workpiece stop
  • Durable saw blade guard made from pressure die-cast aluminium
  • Including laser for precisely marking the cutting edge
  • Precise cuts due to stable double column guide
  • Including carrying handle on the rear for easy transport
  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901220901
17900,_    

  10″ TABLE TOP CROSS-CUT MITRE SAW
  • Lightweight die cast aluminium design for easy transport
  • Powerful 1800 W motor provides various cutting applications
  • Tilting saw blade from 0 – 45°
  • Compact bench top design fi ts conveniently in small workshop environments
  • The 60 tooth, carbide tipped blade stays sharp and makes clean cuts
  • Torsion resistant design and top quality construction
  • Featuring two modes: mitre saw and table saw, making it suitable
  for a variety of cutting applications
  • Dust collection bag for a clean working area

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901103901
21100,_    

  8″ CIRCULAR TABLE SAW
  • Large saw blade with a diameter of 210 mm
  • High-performance 1500 W motor
  • Extendable table extension with fold-out legs for sawing wider work pieces
  • Max. cutting height 48 mm
  • Tilting saw blade from 0 – 45°
  • Compact dimensions, also suitable for small workshops
  • Carbide saw blade for consistent and precise results
  • Maximum work safety ensured by saw blade guard
  • Mitre gauge and fence as standard

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901302901
9890,_    

  10″ CIRCULAR TABLE SAW
  • High-performance 2000 W motor
  • Table extensions increase the space on the left and right
  • Table height 830 mm, table dimensions 563 x 583 mm
  • Standard base frame with non-slip rubber feet
  • Cutting height up to 85 mm
  • Carbide saw blade with a diameter of 250 mm
  • Tilting saw blade from 0 – 45°
  • Heights and angles can be adjusted with a hand wheel
  • Includes saw blade guard, mitre gauge and fence
  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901310901
14990,_    

  10″ CIRCULAR TABLE SAW
  • Powerful 2200 W engine
  • Table extensions on the left and right increase the support surface
  • Saw blade with Ø 254 mm for precise cutting results
  • Two saw blade speeds, 3200 and 5000 rpm, for optimum material adaption
  • Suitable for wood, aluminium, steel, non-ferrous metals, plastic,
  chip boards or coated boards
  • Saw blade continuously adjustable from 0 – 45° for exact mitre cuts
  • Max. cutting height 85 mm
  • 2-in-1 hand wheel for convenient height and mitre angle
  • Integrated connection for suction
  • Including saw blade guard, mitre gauge, fence and base frame

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901318905
19130,_    

  10″ CIRCULAR TABLE SAW
  • Powerful 2000 Watt motor
  • Pull-out table width extension for enhanced stability when cutting
  large workpieces
  • Crosscutting mitre to make versatile cross-cuttings
  • Base frame included
  • Max cutting depth: 80 mm
  • Carbide saw blade for consistent and precise cutting results
  • 2in1 hand wheel for quick height and micro-bevel adjustments
  • Includes safety blade guard, mitre gauge and fence
  • On board storage for included and assembly tools
  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: 5901308901
20490,_    

  12″ Стабилен циркулар
  • Достапен со моно и трофазна варијанта
  Силен мотор 2800 W – 400 V~ (2200 W – 230 V~) индукциски
  • Лизгачка основна табла
  • Стабилни челични ногалки и галванизирана основна работна табла
  • Табла со продолжување и додатни продолжетоци на таблата
  • Штитник на сечилото и излез за правосмукалка
  • Целосно подеслива висина на сечилото преку кружна рачка
  • Max. 83 mm длабочина на сечење
  • 2 долготрајни TCT пили – Ø 315 mm за прецизно сечење
  • Штитник на сечилото за голема сигурност
  • Цврсти водилици
  • Рачки на преклоп и тркала за транспорт

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 4901305901
34690,_    
Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 5901410901
13850,_