Мени
Вкупно 14 производи
Залиха: од лагер
Код: 5.2063.20
2490,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.2523.17-fibrox
2890,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.2001.15
1590,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.2003.19
1920,_    
Залиха: 50 денови од нарачка
Код: 5.2001.19
1920,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.2033.22
2590,_    

    Должина на сечило 18cm. тежина 226 gr

Залиха: од лагер
Код: 5.4063.18
3580,_    
    Димензии (д x ш x в) : 349 x 38 x 19 mm
Залиха: од лагер
Код: 5.2533.21
1870,_    

    Професионален нож за тесто и леб

Залиха: од лагер
Код: 5.2933.26
2420,_    
    Димензии (д x ш x в) :315 x 70 x 21 mm
Залиха: од лагер
Код: 5.4003.18
3660,_    

    Димензии (д x ш x в) : 338 x 35 x 19 mm

Залиха: од лагер
Код: 5.3703.20
1790,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.3763.20
1790,_