Мени
Вкупно 33 производи
  5 прегради , една со патетнт
  целосен патент за преградите
  плус 2 мали внатрешни џеба
  4 + 4 големи слота за картици
  кратка рачка за носење со одстранување 
  клип на притискање за заклучување на патентот
  надворешна слот рачка за носење во рака
  лесна кеса за складирање
  димензија 22 * 14 cm
  природна кожа екстра квалитет
  кафена боја
Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 319-61-А
6390,_    
  3 прегради , една внатрешна со патент
  целосен патент за преградите
  плус внатрешен џеб со патент
  плус 2 задни надворешни џеба со петент
  каиш прерамка за носење прекурамо
  кратка рачка за носење со одстранување 
  лесна кеса за складирање
  димензија 23 * 14 cm
  природна кожа екстра квалитет
  темно кафена боја
Залиха: со нарачка
Код: 364-4-1
6490,_    
  3 прегради
  плус внатрешен џеб со патент
  целосен патент за преградите
  плус заден надворешен џеб со петент
   слот за 3 картици   
  кратка рачка за носење со одстранување 
  лесна кеса за складирање
  димензија 24 * 13,5 cm
  природна кожа екстра квалитет
  црна боја
Залиха: од лагер
Код: 309-2-A
6490,_    
  4 прегради
  внатрешен џеб со патент
  целосен патент за преградите
  клип на притискање за заклучување на патентот
   слота за 6 картици   
  кратка рачка за носење со одстранување 
  рачка слот задна за носење во рака
  лесна кеса за складирање
  димензија 24 * 14 cm
  природна кожа екстра квалитет
  црна боја
Залиха: со нарачка
Код: 365-2-A
6490,_    
  3 прегради , една внатрешна со патент
  целосен патент за преградите
  плус внатрешен џеб со патент
  плус 2 задни надворешни џеба со петент
  каиш прерамка за носење прекурамо
  кратка рачка за носење со одстранување 
  лесна кеса за складирање
  димензија 23 * 14 cm
  природна кожа екстра квалитет
  црна боја
Залиха: од лагер
Код: 364-60-A
6490,_    
Залиха: од лагер
Код: tasna 2428
3290,_    
  2 прегради 
  плус преден голем џеб
  плус два предни големи џеба со патент
  плус мал преден џеб
  плус заден џеб со патент
  целосен преклоп со клип за заклучување
  брава со клуч за заклучување
  две места за пенкало
  каиш прерамка кожа/текстил со подесување
    рачка за носење
  лесна кеса за складирање
  димензија 24 * 21 cm , дебелина до 13cm
  природна кожа екстра квалитет
  црна боја
Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 204-2-A
9490,_    
  2 прегради посебни со патенти 
  плус голем преден џеб
  плус голем преден џеб-преграда со патент
  плус средно голем преден џеб со патент
  плус голем заден џеб-преграда со патент
  плус внатрешен голем џеб
  рачка за носење
  каиш прерамка текстилна со подесување
  лесна кеса за складирање
  димензија 25 * 21 cm , дебелина околу 10cm
    природна кожа екстра квалитет
  темно кафена боја
Залиха: од лагер
Код: 306-4-A
8990,_    
  1 преграда 
  плус 2 предни големи џеба со патент
  плус внатрешен голем џеб со патент
  плус голем внатрешен џеб
  плус голем заден џеб-преграда
  целосен патент за затварање
  каиш прерамка текстилна со подесување
  лесна кеса за складирање
  димензија 37 * 23 cm , дебелина околу 6cm
    природна кожа екстра квалитет
  црна боја
Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 393-2-A
6390,_    
  1 преграда 
  плус 2 предни големи џеба со патент
  плус внатрешен голем џеб со патент
  плус голем внатрешен џеб
  плус голем заден џеб-преграда
  целосен патент за затварање
  каиш прерамка текстилна со подесување
  лесна кеса за складирање
  димензија 37 * 23 cm , дебелина околу 6cm
    природна кожа екстра квалитет
  црна боја сјајна
Залиха: од лагер
Код: 393-60-A
6390,_    

  Ширина 16cm , висина 20cm , длабочина 9cm

Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 395-2-1
7890,_    
  2 прегради 
  плус преден голем џеб
  плус внатрешен голем џеб со патент
  плус голем надворешен џеб со патент
  плус два мали внатрешни џеба
  целосен преклоп со магнет
  каиш прерамка текстилна со подесување
  лесна кеса за складирање
  димензија 30 * 27 cm
  природна кожа екстра квалитет
  црна боја
Залиха: од лагер
Код: 353-2-A
8640,_    

  Димензија: 42 x 33 x 9-15 cm

Залиха: од лагер
Код: tasna 2435
11900,_    
Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 2446-de
11900,_    

  Големина (Ш * В * Д) приближно: 41 x 31,5 x 5 до 17 см

Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: tasna 2434
11990,_    

  Големина (Ш * В * Д) приближно: 41 x 31,5 x 5 до 17 см

Залиха: со нарачка
Код: tasna 2433
11990,_    

  Големина (Ш * В * Д) приближно: 41 x 31,5 x 5 до 17 см

Залиха: со нарачка
Код: tasna 2433-vintage-1
11990,_    

  Големина (Ш * В * Д) приближно: 41 x 31,5 x 5 до 17 см

Залиха: со нарачка
Код: tasna 2433-vintage-2
11990,_    

  димензија: 18,5 x 10,2 x 2,5 bis 4,0 cm

Залиха: со нарачка
Код: tasna 2430
3300,_    
Залиха: од лагер
Код: woodland-2424
3270,_    
Залиха: од лагер
Код: 2497-de
10900,_    
Залиха: со нарачка
Код: 379-4-1
5850,_    
Залиха: со нарачка
Код: tasna 2429
3190,_    

  димензија 24 x 13 x 8 cm

Залиха: со нарачка
Код: tasna 2432
990,_    

  Димензија: 19 x 23 x 9 cm

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: woodland-2423
3300,_    
   21x5,5x25 cm
  Kafena
  природна кожа
Залиха: 10 денови од нарачка
Код: MAV-NM-809-25
6490,_    
   22x6x24 cm
  Кафена
  природна кожа
Залиха: 10 денови од нарачка
Код: MAV-MB-809-03
7750,_    
  40 x 9 x 29 cm
    Преграда за лаптоп
    Рачка за нозење
    Прерамка
    Заден држач за куфер
  Кафена
  природна кожа
Залиха: 10 денови од нарачка
Код: MAV-TO-201-03
18590,_    
  41 x 10 x 30 cm
  Преграда за лаптоп
    Рачка за нозење
    Прерамка
    Заден држач за куфер
  Кафена
  природна кожа
Залиха: 10 денови од нарачка
Код: MAV-TO-300-03
15990,_    
  25 x 5,5 x 27 cm
    Прерамка
  Кафена
  природна кожа
Залиха: 10 денови од нарачка
Код: MAV-TO-809-03
7750,_