Мени
Вкупно 45 производи
Залиха: со нарачка
Код: icel-890-red-cleav
4980,_    

  супер фина рачка со цврста структура

Залиха: со нарачка
Код: icel-890-20
4990,_    
Залиха: со нарачка
Код: icel-pila-45
6190,_    
Залиха: со нарачка
Код: icel-pila-50
6390,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-list-45
770,_    
Залиха: од лагер
Код: ицел-лист-50
820,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-giro-44
2380,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-giro-50
2390,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-giro-55
2590,_    

  Deba knife
  Должина на сечило 15cm
  Екстра широко сечило
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака

Залиха: од лагер
Код: icel-deba-15
2290,_    

  Готвачки нож јапонски облик и јапонски облик на рачка.
  Наострен од една страна , за употреба со десна рака
  Спакуван во пригодна кутија

Залиха: од лагер
Код: icel-deba-18
2420,_    

  Deba knife
  Должина на сечило 21cm
  Екстра широко сечило
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака
  Спакуван во пригодна кутија

Залиха: од лагер
Код: icel-deba-21
3190,_    

  Janagiba knife
  Должина на сечило 18cm
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака
  Спакуван во пригодна кутија

Залиха: од лагер
Код: icel-janagiba-18
1780,_    

  Deba knife
  Должина на сечило 18cm
  Широко правоаголно сечило
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака
  Спакуван во пригодна кутија

Залиха: од лагер
Код: icel-usuba-18
2520,_    

  Шпакла за сечење тесто , зеленчук или користење на скара рамна плотна
  Екстра наострена 
  NSF сертификат

Залиха: од лагер
Код: icel-spakla-w
790,_    
Залиха: од лагер
Код: Icel-spakla-skara
890,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-riba-pinc
1160,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-pinc-kujna
1100,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-95100
590,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-95100-99
590,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-95100-99-m
490,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-spliter-29
14990,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-spliter-32
16200,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-chefs-15
2950,_    
Залиха: од лагер
Код: icel-chefs-20-741
4190,_    
Залиха: со нарачка
Код: icel-sant-kov-18
3770,_    
Залиха: од лагер
Код: ceramic-icel-sh
3150,_    
Залиха: од лагер
Код: palete-icel-18
570,_    
Залиха: од лагер
Код: spatula-ofset-200
770,_    

  Одличен квалитет на челик. Произведено во Португалија
  Професионален нож

Залиха: од лагер
Код: 24300.3199000.150
780,_    

  Проесионален месарски нож со одличен квалитет на челик
  Произведено во Португалија

Залиха: со нарачка
Код: 24400,319000,130
740,_