Мени
Вкупно 61 производи
  Ако swiss army ножот се намокри во морска вода,брзо исплакнете го со свежа вода.Заглавените алатки отворете ги неколку пати во топла вода,потоа
Залиха: од лагер
Код: 4.3302
380,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1845
50,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1840.26
50,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1840
50,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1854
680,_    
  • Супер подарок за љубителите на Victorinox
  • Практичен за секој модел
Залиха: со нарачка
Код: 9.6954.0
9990,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0482.1
1190,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0521.1
1420,_    
Залиха: со нарачка
Код: 4.0505.L
1420,_    
  130mm Ranger Grip
Залиха: од лагер
Код: 4.0505.N
1170,_    
  За 111mm do 3слоја (Alpineer,Sentinel,Nomad..)
Залиха: од лагер
Код: 4.0822.L
1590,_    
  За 111mm до 3-4слоја (Hunter,Rucksack...SwissTool Spirit)
Залиха: со нарачка
Код: 4.0822.N
1170,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0873.L
930,_    
  За 85 и 91mm (Evolution до 4слоја , 91mm do 4 sloja (Spartan,Huntsman,Climber...)
Залиха: од лагер
Код: 4.0543
1590,_    
  84mm (Bantam,Sportsman,Recruit...)
Залиха: со нарачка
Код: 4.0636
615,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0531
990,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0838.4
1420,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1879.503
290,_    
  Никлован со 2 прстени од 25mm
Залиха: од лагер
Код: 4.1835
360,_    
  Димензии (д x ш x в) :58 x 15.5 x 16.5 mm
Залиха: од лагер
Код: 7.8714
1170,_    
  Димензии (д x ш x в) : 148 x 19 x 12 mm
Залиха: од лагер
Код: 4.3311
1320,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.3323
980,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1858
760,_    
Залиха: со нарачка
Код: 4.1853
790,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0521.XL
1420,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0822.4
1420,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.0520.1
1490,_    
  За 111mm со над 4 слоја (work champ, hercules)
Залиха: од лагер
Код: 4.0524.3
1420,_    
  За 111mm од 2-4 слоја (Hubter, Atlas, Outrider)
Залиха: од лагер
Код: 4.0523.3
1490,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 4.0670.2
965,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 4.0670.31
965,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 4.0670.49
965,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1325
120,_