Мени

Под категории

Вкупно 8 производи
  • Досег 22-28 km
  • Брзина 25km/h
  • Големина на тркала 8,5 инчи
  • Носивост 120kg
  • Снага на мотор 350W
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: e-romobil m10
21890,_
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: ms-e-10
35500,_
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: ms-e-10-w
35500,_
  • Досег  60-70 km
  • Брзина 25 km/h
  • Големина на тркала 10 инчи
  • Носивост 120kg
  • Снага на мотор 500W
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: e-romobil e20 dark grey
42350,_
  • Досег  60-70 km
  • Брзина 25 km/h
  • Големина на тркала 10 инчи
  • Носивост 120kg
  • Снага на мотор 500W
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: ms-e-20-w
42350,_
  • Досег 75-90 km
  • Брзина 25 km/h
  • Големина на тркала 10 инчи
  • Носивост 100 kg
  • Снага на мотор 500 W
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: e-romobil e21-bk
46530,_
  • Досег 75-90 km
  • Брзина 25 km/h
  • Големина на тркала 10 инчи
  • Носивост 100 kg
  • Снага на мотор 500 W
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: e-romobil e21-wh
46530,_
  • Досег 75-90 km
  • Брзина 25 km/h
  • Големина на тркала 10 инчи
  • Носивост 100 kg
  • Снага на мотор 500 W
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: e-romobil e21-or
46530,_