Мени
Вкупно 8 производи

  дијаметар ка каменот 250mm ,ширина 50mm
  низок број на вртежи 90 v/min 
  тежина на цела машина 16,5 kg

Залиха: од лагер
Код: 5903202901
14700,_    

  дијаметар на каменот 200mm ,ширина 40mm
  низок број на вртежи 115 v/min
  тежина на цела машина 9 kg

Залиха: од лагер
Код: 5903205901
8790,_    

  - со користење на плочка каменот може да се смени градацијата на ротациониот камен за острење на ножеви и алат

Залиха: од лагер
Код: stone-grader-schepp
940,_    

  - пастата е пакувана во туба

Залиха: од лагер
Код: schepp-pasta-tiger
990,_    

  - Резервен камен за машина Tiger 2000s
  - дијаметар на каменот 200mm
  - ширина на каменот 40mm

Залиха: од лагер
Код: schepp-200-40-tiger-stone
1900,_    

  - Резервен камен за машина Tiger 2500
  - дијаметар на каменот 250mm
  - ширина на каменот 50mm

Залиха: од лагер
Код: schepp-250-50-tiger-stone
4990,_