Мени

Olight Marauder mini батериска лампа Midnite blue

Забелешка: Marauder Mini се испорачува со извадена батерија од телото но во истото пакување.

● Со помала димензија но неверојатно јака: Marauder Mini, е помала верзија на Olight Marauder, има 7000 лумени максимален излез и 43,5 часа максимално траење на батерија, сето тоа преку 24Wh 32650 полнива Lithium батерија.

● Униформно распределени RGB LED сијалици: Има RGB LED сијалици правилно распределени преку кружно наредените LED главни сијалици.Дава посебно црвена , зелена или сина светлина.Со ова дополнително се зголемува примената за надворешни активности. Одлично лежи во рака преку силиконскиот грип на телото,има скриен отвор за привезок за полесна дневна употреба.

● Двоен зрак , насочен и широк: Цело поле на LED сијалици даваат два вида на зрак. 600 метри максимален домет на централните LED сијалици со насочен зрак или 7000 lumeni макс за широкопојасен зрак преку 9 LED сијалици .

● Додатна сигурност: Има вграден термален сензор и заедно со добро дизајнирани перки за ладење овозможува лесно одавање на топлината.

● Интуитивен прекинувач на повлекување и ротирачки прекинувач: Едноставен прекинувач за избор на насочен или широк зрак, како и ротирачко копче за избор на интензитет на зракот во 7 нивоа. 

 • Залиха: од лагер
 • Бренд:
 • код: maraduder-mini-mid-blu
Залиха: од лагер
15250ден.✔ Два мода на тип на осветлување
Широкопојасно осветлување и осветлување со насочен зрак и голем домет. Изборот е со едноставен прекинувач на средина на телото на лампата
✔ Лесна за користење
Вртлив прекинувач и индикатори за избраниот мод и за состојба на батеријата

✔ Заклучување
Паметно автоматско заклучување ако е исклучена и потоа не се користи 10 секунди . Лесно отклучување со брзо ротирање на копчето за повеќе од 90 степени
✔ RGB модови
Посебно зелено , зрвено или сино светло


✔ USB полнење со магнетен приклучок
Стандардизирано и ефикасно полнење на батеријата

Технички детали општо  
Досег на зракот 600 m
Максимална количина на светлосен зрак 7000 lumen
Максимален интензитет на зракот 90.000 candela
Компатибилни батерии Customized 6500mAh 3.7V 24Wh 32650 Rechargeable Lithium Battery
Начин на полнење USB со мегнетна глава MCC3 Magnetic Charging Cable
Извор на светлост High Performance Cool White LED
Начин на вклучување на модови Вртлив прекинувач
Вид на оптика TIR Lens
Нивоа на осветленост - модови и трајност  
Ниво 1 100 lumens (Floodlight), 50 lumens (Spotlight), 50 lumens (Red Light), 100 lumens (Green Light), 55 lumens (Blue Light)
Run time LEVEL 1 35.5 hours (Floodlight), 43.5 hours (Spotlight), 30 hours (Red Light), 22.5 hours (Green Light), 17 hours (Blue Light)
Ниво 2 200 lumens (Floodlight), 100 lumens (Spotlight), 100 lumens (Red Light), 140 lumens (Green Light), 80 lumens (Blue Light)
Run time LEVEL 2 21 hours (Floodlight), 21.5 hours (Spotlight), 16.5 hours (Red Light), 14 hours (Green Light), 10.5 hours (Blue Light)
Ниво 3 400~180~90 lumens (Floodlight), 200 lumens (Spotlight), 150~135~90~45 lumens (Red Light), 180~170~90 lumens (Green Light), 100~40 lumens (Blue Light)
Run time LEVEL 3 10 hours 30 minutes + 10 minutes + 10 minutes (Floodlight), 11.5 hours (Spotlight), 100 + 430 + 10 + 10 minutes (Red Light), 490 + 10 + 10 minutes (Green Light), 420 + 10 minutes (Blue Light)
Ниво 4 800~400~200 lumens (Floodlight), 300~100 lumens (Spotlight), 200~180~120~80~40 lumens (Red Light), 220~200~120~90 lumens (Green Light), 120~40 lumens (Blue Light)
Run time LEVEL 4 320 + 5 + 15 minutes (Floodlight), 420 + 20 minutes (Spotlight), 5+305+10+10+10 minutes (Red Light), 30+250+10+10 minutes (Green Light), 260+40 minutes (Blue Light)
Ниво 5 1,600~800~400 lumens (Floodlight), 500~300~100 lumens (Spotlight)
Run time LEVEL 5 160 + 10 + 15 minutes (Floodlight), 220 + 30 + 20 minutes (Spotlight)
Ниво 6 3,200~1,300~450 lumens (Floodlight), 700~500~105 lumens (Spotlight)
Run time LEVEL 6 10 + 170 + 10 minutes (Floodlight), 40 + 175 + 45 minutes (Spotlight)
Ниво 7 7,000~1,600~900 lumens (Floodlight), 900~500~330 lumens (Spotlight)
Run time LEVEL 7 2 + 160 + 10 minutes (Floodlight), 10 + 200 + 40 minutes (Spotlight)
Strobe  Да, 13HZ at 3,200 lumens
SOS / BEACON Не
Технички карактеристики  
Водоотпорност IPX8
Тежина 462 gr
Должина 130 mm
Дијаметар на главата 65.6 mm
Дијаметар на телото 44 mm
Пакување Картонска кутија Gift
Намена Надворешна употреба , пребарување и спасување , полициски сили
Содржина на пакувањето  
  Marauder Mini (Battery Included) x 1
  MCC3 Magnetic Charging Cable x 1
  Lanyard x 1
  Holster x 1
  Упатство за користење x 1
Материјал  
  A6061-T6 Aluminum Alloy

Customer Reviews

 1. Samantha Smith
  Phasellus id mattis nulla. Mauris velit nisi, imperdiet vitae sodales in, maximus ut lectus. Vivamus commodo scelerisque lacus, at porttitor dui iaculis id. Curabitur imperdiet ultrices fermentum.
  27 May, 2018
 2. Adam Taylor
  Aenean non lorem nisl. Duis tempor sollicitudin orci, eget tincidunt ex semper sit amet. Nullam neque justo, sodales congue feugiat ac, facilisis a augue. Donec tempor sapien et fringilla facilisis. Nam maximus consectetur diam. Nulla ut ex mollis, volutpat tellus vitae, accumsan ligula.
  12 April, 2018
 3. Helena Garcia
  Duis ac lectus scelerisque quam blandit egestas. Pellentesque hendrerit eros laoreet suscipit ultrices.
  2 January, 2018

Write A Review