Мени
Вкупно 17 производи

  димензии(д х ш x в):120 x 51 x 21 mm

Залиха: од лагер
Код: 1.9703
2690,_
Залиха: со нарачка
Код: 3.9020.B1
890,_
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Залиха: од лагер
Код: 3.9050.22
730,_

  Ножиците поседуваат пружина која овозможува после сечењето рачката на плодот да биде фатена со пружината и овозможува истовремено берење - сечење и прифаќање

Залиха: од лагер
Код: 6.5009
1250,_

  димензии(д х ш x в):100 x 24 x 16 mm

Залиха: од лагер
Код: 3.9116
1840,_

  димензии(д х ш x в):100 x 23 x 14 mm

Залиха: од лагер
Код: 3.9045
1380,_
Залиха: со нарачка
Код: 3.9060
750,_

  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm

Залиха: од лагер
Код: 3.9050.25
730,_
  димензии(д х ш x в):109 x 29 x 19 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 1.9200
2170,_
  димензии(д х ш x в):100 x 12 x 22 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9010
840,_
  димензии(д х ш x в):100 x 12 x 26 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9020
890,_
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9050.47
730,_
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9050.53
730,_
  димензии(д х ш x в):100 x 12 x 22 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9050
730,_
  димензии(д х ш x в):100 x 23 x 13 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9140
1570,_
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 13 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9110
1390,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.5300
11400,_