Мени
Вкупно 4 производи

  • Цврст пластичен контејнер 16 литри
  • Силен 1200 W мотор со капацитет на шмукување 20 kPa 
  • Четири тркала и рачка за стабилност и лесен транспорт
  • Голем радиус на работа преку струен 3 m кабел и црево 1.8 m
  • 3 парчиња пластични туби од Ø 32 mm за заштеда на простор
  • Интегриран држач на кабело
  Функција на издувување за непристапни места
  • Вклучува торба за собирање прав и пенаст филтер за мокро всмукување
  • Вклучува адаптери за тесни површина ,за тепих и за мазни подови

Залиха: 25 денови од нарачка
Код: 5907722901
3900,_    

  • Нерѓосувачки 20 L иноксен контејнер
  • Силен1200 W мотор со 20 kPa вакумски капацитет
  • 4 тркала за лесен транспорт
  • Голем радиус на работа 6 m
  • 2 m вакумско црево со троделна пластична цевка, 38mm Ø
  • Вградени држачи за кабел и додатоци
  • Функција на издувување за непристапни места
  • Вклучува торба за вшмукување и сунќераст филтер за мокро вшмукување
  • Вклучува додатоци за тесни места , тепих и мазни подови

Залиха: 25 денови од нарачка
Код: 5907721901
4900,_    

  • Контејнер од нерѓосувачки челик од 30 L, отпорен на 'рѓа
  • Моќен мотор од 1200 W со вакуумски капацитет од 20 kPa
  • Четири тркалца за лесен транспорт
  • Голем работен радиус од 5 m
  • Црево за вшмукување од 2 m со 3-делна пластична цевка, 32 mm Ø
  • Вграден држач за кабел и дополнителна опрема
  • Функција за дување за издувување области до кои е незгоден пристап
  • Вклучува торба за собирање нечистотија и пена филц за влажно вакуумирање
  • Вклучува млазница за пукнатини и голема комбинирана млазница за тепих
  и мазни подови

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 5907720901
6900,_    

  • Резервоар од нерѓосувачки челик со капацитет од 50 L и завртка за одвод на вода
  • Моќен мотор од 1400 W со моќ на вшмукување од 19 kPa
  • Функција за дување за тешко достапни места
  • Со 4 тркалца и пластична рачка за подобра подвижност
  • Вграден штекер за уреди до 2000 W
  • Вграден држач за додатоци за практично складирање
  • 3 m вакуумско црево со телескопска метална цевка, 38 mm Ø
  • Вклучува голема комбинирана млазница со влошка за теписи/мазни подови,
  Одводно црево од 0,45 m и млазница за пукнатини
  • Вклучен е 1 филтер од пена за влажно вакуумирање, 1 хепа филтер и 1 хартиена кеса

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 5907710901
11990,_