Мени
Вкупно 41 производи
  • Позлатена со Rose Gold злато
  • Специјална едиција лимитирана за 2022година
  • Специјална 75 години anniversary едиција со изгравирано лого
Залиха: од лагер
Код: 6.0900.Ј22
3430,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7503
190,_
  Со штитник за сечилото при складирање
Залиха: од лагер
Код: 7.6081.1
660,_
Залиха: од лагер
Код: 7.6084.9
660,_
  Штитник на сечилото
Залиха: од лагер
Код: 7.6082.4
660,_
  Содржи: Ренде, сецко двостреано, сецко во ленти и држач за зеленчук(штитиник за раце)
Залиха: од лагер
Код: 7.6078
1670,_
  Големина: 210 x 45 x 21 mm . Тежина 21 gr
Залиха: од лагер
Код: 7.6075
310,_
  Големина : 174 x 74 x 22 mm . Тежина 25 gr
Залиха: од лагер
Код: 7.6079.1
270,_
Залиха: од лагер
Код: 7.6073
230,_
Залиха: од лагер
Код: 7.6857.3
790,_
  • Практична лупалка со упадлива боја
  • Егрономска и пригодна за користење за лева или десна рака
  • Лесна за чистење и сигурна за машинско перење
Залиха: од лагер
Код: 6.0930.1
260,_
  • Лесна и со иконски дизајн
  • Егрономска и пригодна за држење
  • Ултра остро сечило за лесно и мазно лупење
Залиха: од лагер
Код: 6.0900.21
450,_
  • Лесна и со иконски дизајн
  • Егрономска и пригодна за држење
  • Ултра остро сечило за лесно и мазно лупење
Залиха: од лагер
Код: 6.0900.11
450,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.1320.21
3380,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.1323.21
2900,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.1203.30
4550,_
Залиха: од лагер
Код: 6.1103.09
3050,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.1103.16
3380,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.3603.16
270,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.3503
350,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.3403
430,_