Мени

Под категории

Вкупно 22 производи

  НАМАЛЕНО ОД 13.300ден

  WxHxD in mm : 276 x 93 x 219mm

Залиха: од лагер
Код: Epoch360
9900,_    

  НАМАЛЕНО ОД 8.490 ден

  WxHxD in mm : 262 x 382 x 271mm

Залиха: од лагер
Код: Sangean U3
6490,_    
  • Осетлив FM приемник
  • Вграден bluetoot за поврзување со телефон
  • Дрвен акустички подесен кабинет со уникатна бас порта за содржаен и пријатен звук
Залиха: од лагер
Код:
7950,_    
  • Осетлив FM приемник
  • Вграден bluetoot за поврзување со телефон
  • Дрвен акустички подесен кабинет со уникатна бас порта за содржаен и пријатен звук
Залиха: од лагер
Код:
7950,_    
  • DAB+ и FM приемник
  • Bluetoot
  • Меморија за станици
  • Дрвен акустички подесен кабинет
Залиха: од лагер
Код: CP-100D-bk-gld
9660,_    
  • DAB+ и FM приемник
  • Bluetoot
  • Меморија за станици
  • Дрвен акустички подесен кабинет
Залиха: со нарачка
Код: CP-100D-blue-bk
9660,_    
  • FM / AM приемник
  • Bluetoot / AIX-in / AUX-out / Headphone out
  • Дрвен кабинет со бас рефлекс порта
Залиха: од лагер
Код: WR-11BT-br
10790,_    
  • FM-RDS / AM , 40 мемории
  • Bluetoot и AUX in
  • Динамо за навивање и фото панел за полнење на батеријата
  • ЛЕД светло со 5 мода на работа
  • Часовник, аларм
  • Пасивен бас вуфер задна страна
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: MMR-99-gr
8990,_    
  • FM-RDS / AM , 40 мемории
  • Bluetoot и AUX in
  • Динамо за навивање и фото панел за полнење на батеријата
  • ЛЕД светло со 5 мода на работа
  • Часовник, аларм
  • Пасивен бас вуфер задна страна
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: MMR-99-des
8990,_    
  • FM-RDS / AM
  • фотопанел и динамо за полнење на батеријата
  • ЛЕД светло со неколку модови
  • димензии WxHxD in mm 152x84x70мм
Залиха: од лагер
Код: sangean-mmr88
6290,_    
  • FM / AM
  • 2.1 конфигурација со subwofer
  • Прецизно подесувањесо ротација и LED индикатор
  • Антенски влез и позадинско осветлување на станиците
  • AUX влез за телефони и друго
Залиха: од лагер
Код: wr-12
13900,_    
  • FM / AM
  • Bluetoot
  • 2.1 конфигурација со subwofer
  • Прецизно подесувањесо ротација и LED индикатор
  • Антенски влез и позадинско осветлување на станиците
  • AUX влез за телефони и друго
Залиха: од лагер
Код: Sangean-WR-12BT
15990,_    
  • Топ ретро дизајн
  • FM / AM / Bluetoot / AUX-in/out / Pheadphones
  • Прецизно подесување
  • Дрвен кабинет
  • Deep bass compensation
Залиха: од лагер
Код: WR-15sangean
10490,_    
  • Компактно и лесно за користење
  • Bluetoot
  • Можност за работа на батерии и USB-C
Залиха: од лагер
Код: PD-D4BT-blue
6230,_    
  • FM / AM / USB
  • меморија за 5+5 станици
  • место за батерии
  • совршено лесно за користење
Залиха: од лагер
Код: PR-D14 USB
4860,_    
  • два аларми за будење
  • будилник со музика или звучен аларм
  • 15 мемории за станици
  • FM / AM / Aux-in / out / Hphone out
  • стерео звук
Залиха: со нарачка
Код: RCR-24
4970,_    
  • FM / Bluetoot / AUX-in
  • Дрвен кабинет со пасивен бас субвофер
  • Lithium батерија
  • USB micro напојување
Залиха: од лагер
Код: sangean-wr-7-pink
5660,_    
  • FM / Bluetoot / AUX-in
  • Дрвен кабинет со пасивен бас субвофер
  • Lithium батерија
  • USB micro напојување
Залиха: од лагер
Код: sangean-WR-7-green
5660,_    
  • FM / Bluetoot / AUX-in
  • Дрвен кабинет со пасивен бас субвофер
  • Lithium батерија
  • USB micro напојување
Залиха: од лагер
Код: sangean-WR-7-cherry
5660,_    
  • FM / Bluetoot / AUX-in
  • Дрвен кабинет со пасивен бас субвофер
  • Lithium батерија
  • USB micro напојување
Залиха: од лагер
Код: WR-7wanlut
5660,_    
  • FM / DAB+ / Bluetoot / AUX-in
  • дрвен кабинет
  • Пасивен субвофер
  • часовник , 10 мемории
  • Lithium батерија 
  • Напојување USB micro
Залиха: од лагер
Код: Sangean-DDR-7
7950,_    

  НАМАЛЕНО ОД 5.380ден

  WxHxD in mm : 260 x 136 x 63mm

Залиха: од лагер
Код: DPR-25+
3990,_