Мени
Вкупно 76 производи

  Во пригодна кутија
  Материјал на рачка: modified maple
  Тежина 149грама
  Должина на сечило 12cm
  Тип на сечило - мазно

Залиха: од лагер
Код: 5.1200.12G
2990,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7232
360,_
Залиха: од лагер
Код: 6.8003.12
1550,_

  димензии:285 x 37 x 18 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.8003.15B
1670,_

  Блистер пакување, класик црна рачка

Залиха: од лагер
Код: 6.8063.20
2790,_

  димензии:298 x 46 x 14 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.8503.17B
2170,_
Залиха: од лагер
Код: 6.8526.17L4
2790,_

  димензии : 340 x 30 x 18 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.8633.21
1890,_

  Ултра остар, со егрономска рачка

Залиха: со нарачка
Код: 6.8001.19B
2140,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.8521.17
2790,_

  Екстра широко сечило , кинески облик
  Егрономска рачка
  Сечило од 18cm
  Тежина 209gr
  Спакуван во пригодна кутија

Залиха: од лагер
Код: 6.8561.18G
3790,_

  димензии:315 x 44 x 18 mm ,опција во поклон кутија

Залиха: од лагер
Код: 6.8003.19
2140,_

  димензии:315 x 44 x 18 mm

Залиха: со нарачка
Код: 6.8006.19L4
2140,_

  димензии:315 x 44 x 18 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.8006.19L9B
2140,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7636.L118
298,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7631
298,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7636.L119
298,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7636.L115
298,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7636.L114
298,_

  димензии:187 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7633
298,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7736.L9
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7736.L5
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7733
360,_

  димензија : 211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7731
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7736.L4
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7736.L8
360,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7606.L118
298,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7601
298,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7606.L119
298,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7606.L114
298,_

  димензии:188 x 20 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7603
298,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7606.L115
298,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7706.L118
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7706.L114
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7706.L115
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7701
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7706.L119
360,_

  димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7703
360,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7831
360,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7836.L118
360,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7836.L119
360,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7833
360,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7836.L115
360,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7836.L114
360,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.8526.17L8
2790,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.8223.25
1900,_
  димензии:388 x 58 x 20 mm , опција во поклон кутија
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.8003.25
2790,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.8083.20
3280,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.8023.25
3390,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.8006.19L8B
2140,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.8006.19L5B
2140,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7431
298,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.7501
298,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.7433
298,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.7403
298,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.7401
298,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.8526.17L5
2790,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7903.12
490,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7233.20
360,_