Мени
Вкупно 5 производи
    Димензии (д x в) :85 x 17.5 mm ; тежина 57gr
Залиха: од лагер
Код: 2.3803.E
1670,_    
    Димензии (д x ш x в) :85 x 28 x 17.5 mm ; тежина 54gr
Залиха: со нарачка
Код: 2.3801.63
3150,_    
Залиха: од лагер
Код: 2.5703.E
2660,_    
    Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 20.5 mm ; тежина 76gr
Залиха: од лагер
Код: 2.3903.C
2990,_    
    Димензии (д x ш x в) :85 x 27.5 x 23 mm ; тежина 89gr
Залиха: од лагер
Код: 2.3913.E
2990,_