Мени
Вкупно 25 производи
  Димензии (д x ш x в) : 111 x 18,5 mm Тежина: 126gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8361.63
2870,_
  Димензии (д x в): 111mm x 18,5mm. Тежина 124gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8313.W
2390,_
  Димензии (д x в): 111mm x 18,5mm. Тежина 128gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8363.3
2400,_
  Димензии: должина 111mm , висина 16mm , тежина 105g
Залиха: од лагер
Код: 0.8353
1990,_
Залиха: со нарачка
Код: 0.8593.2W
4100,_
  димензии(д х в):111 x 18 mm , тежина 130gr
Залиха: со нарачка
Код: 0.8463
2400,_
  димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 156 gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8513outrider
3140,_
  Димензии (д x в) : 111 x 18,5 mm , трежина 130gr . Модел со мазно сечино
Залиха: од лагер
Код: 0.8361.MC
2550,_
  Модел 2017 со linerlock кочница. Димензии (д x в) : 111 x 29 mm , трежина 228gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8564
4670,_
  должина 111mm , висина 13mm , тежина 74gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8323
1470,_
  димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 158 gr
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 0.8513.3
3140,_
  димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 163 gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8493.M
3290,_
  Нов модел со линерлок кочница (серија од миграција кон linerlock кочница). Димензии (д x в) : 111 x 34,5 x 18,5 mm ; Тежина: 128gr ; 12 funkcii
Залиха: со нарачка
Код: 0.8363
2400,_
  Димензии (д x ш x в) : 58 x 34,5 x 18 mm Тежина: 129,4gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8463.MW94
2680,_
  Димензии (д x ш x в) : 111 x 35 x 18 mm Тежина: 131gr
Залиха: од лагер
Код: 0.8461.MWC941
2540,_
  Димензии (д x ш x в) : 111 x 35 x 12 mm
Залиха: со нарачка
Код: 0.8413.M3
1440,_
  Димензии (д x ш x в) : 111 x 30,4 x 13 mm
Залиха: од лагер
Код: 0.8413.3
1380,_
  димензии(д х ш x в): 122 x 34.5 x 21 mm
Залиха: од лагер
Код: 0.8623.MWN
4920,_
  димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 18 mm
Залиха: од лагер
Код: 0.8461.MWCH
2540,_
  димензии(д х ш x в):111 x 35 x 18.5 mm Не се произведува повеќе
Залиха: со нарачка
Код: 0.8361.MWC
2550,_
  димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 18 mm
Залиха: од лагер
Код: 0.8463.MW3
2460,_
  димензии(д х ш x в):111 x 32 x 18.5 mm
Залиха: од лагер
Код: 0.8363.3
2400,_
  димензии(д х ш x в):111 x 35 x 17 mm
Залиха: со нарачка
Код: 0.8416.M3
1700,_
Залиха: од лагер
Код: 0.8573
2460,_
  димензии(д х ш x в):111 x 32 x 16 mm
Залиха: со нарачка
Код: 0.8353.3
1990,_