Мени
Вкупно 13 производи

  Блистер пакување
  За Swiss Tool spirit клешта од 105mm

Залиха: од лагер
Код: 3.0240.B1
1070,_    

  Блистер пакување
  За Swiss Tool поголемата клешта од 115mm

Залиха: од лагер
Код: 3.0340.B1
1070,_    
  • Произведено во Швајцарија , алатка со 24 функции
  • Ултимативен збир на функционалност , дизајн и квалитет
  • Во комплет со кожна футрола
  • Димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm .Тежина 209gr. Со шилест нож
Залиха: од лагер
Код: 3.0224.L
9250,_    
  • нов модел 2022г
  • Ултра практична комбинација од алатки, функционалност робусност и дизајн
  • Swiss Made мулти алатка со 24 функциии со кочница секој алат
  • Два ножа со еднорачно отварање на главното сечило и на секачот на појас
Залиха: од лагер
Код: 3.0226.M3N
11690,_    
  • нов модел 2022г
  • Ултра практична комбинација од алатки, функционалност робусност и дизајн
  • Swiss Made мулти алатка со 24 функциии со кочница секој алат
  • Со еднорачно отварање на главното сечило
Залиха: од лагер
Код: 3.0224.MN
9240,_    
  • нов модел 2022г
  • Ултра практична комбинација од алатки, функционалност робусност и дизајн
  • Swiss Made мулти алатка со 24 функциии со кочница секој алат
  • Со клип за носење и нож со еднорачно отварање на главното сечило
Залиха: од лагер
Код: 3.0224.MKB1
9230,_    
  • Произведено во Швајцарија , алатка со 35 функции
  • Ултимативен збир на функционалност , дизајн и квалитет
  • Во комплет со кожна футрола
  • Димензии (д х ш x в):105 x 35 x 16 mm .Тежина 209gr. Со шилест нож
Залиха: од лагер
Код: 3.0238.L
11720,_    
  • Произведено во Швајцарија , алатка со 36 функции
  • Ултимативен збир на функционалност , дизајн и квалитет
  • Во комплет гедора крцкало за заштрафување и со кожна футрола
  • Димензии (д х ш x в):105 x 35 x 16 mm .Тежина 210gr. Со шилест нож
Залиха: 40 денови од нарачка
Код: 3.0236.L
13990,_    
  • Ултра практична комбинација од алатки
  • Swiss Made мулти алатка со 26 функциии со кочница секој алат
Залиха: од лагер
Код: 3.0323.L
9860,_    

  Супер функционална
  Вкупно 26 функции
  Димензии(д х ш x в):115 x 35 x 21 mm. Тежина 290gr
  Во комплет со црна ПВЦ футрола

Залиха: од лагер
Код: 3.0327.L
9850,_    
  • Ултра практична комбинација од алатки
  • Swiss Made мулти алатка со 26 функциии со кочница секој алат
  • Со еднорачно отварање на главното сечило и на секачот на појас
Залиха: со нарачка
Код: 3.0326.M3N
11700,_    

  димензии(д х ш x в):115 x 35 x 18 mm

Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 3.0339.L
15390,_    
  • Ултра практична комбинација од алатки
  • Swiss Made мулти алатка со 37 функциии со кочница секој алат
  • Хекс ,филипс и торкс битови 
Залиха: со нарачка
Код: 3.0338.L
12340,_