Мени
Вкупно 25 производи
Залиха: од лагер
Код: 0.9415.L21
6990,_

  Димензии:
  Должина 136mm
  Висина 18mm
  Тежина 180 gr

Залиха: од лагер
Код: 0.9415.DS249
6990,_

  Димензии:
  Должина 136mm
  Висина 18mm
  Тежина 180 gr

Залиха: од лагер
Код: 0.9425.DS222
6990,_

  Димензии:
  Должина 136mm
  Висина 18mm
  Тежина 180 gr

Залиха: од лагер
Код: 0.9425.DS24
6990,_

  Димензии:
  Должина 136mm
  Висина 18mm
  Тежина 180 gr

Залиха: од лагер
Код: 0.9415.DS23
6990,_
  димензии: Должина 136mm , висина 16 mm . Тежина 162 g
Залиха: од лагер
Код: 0.9411.M9
5990,_
  димензии: Должина 136mm , висина 16 mm . Тежина 162 g
Залиха: од лагер
Код: 0.9411.М3
5990,_
  димензии(д х ш x в):130 x 40 x 20 mm ,тежина 161gr. Со футрола маслинеста боја,материјал на футрола имитација на кожа , футрола модел 4.0837.4
Залиха: од лагер
Код: 0.9410.63
8790,_

  должина на сечило 70mm, вкупна должина 155mm

Залиха: од лагер
Код: 4.2262
7370,_

  Должина сечило 100mm,вкупна должина 220mm

Залиха: со нарачка
Код: 4.2261
12290,_
  димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 20 mm
Залиха: со нарачка
Код: 0.8341.MC9
3990,_
  димензии(д х ш x в):100 x 21 x 36 mm
Залиха: од лагер
Код: 4.1329
1960,_
  • Full tang рачка
  • Футрола за носење на каиш
  • Swiss Made челично острило од квалитетен челик
  • Рачка од нелизгачки материјал
  • Испакната рачка со hex отвор
  • Целосна должина 233mm
  • Висина 28mm
  • Тежина 152g
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 3.0902
4480,_
  • Full tang рачка
  • Футрола за носење на каиш
  • Swiss Made челично острило од квалитетен челик
  • Рачка од нелизгачки материјал
  • Испакната рачка со hex отвор
  • Целосна должина 233mm
  • Висина 28mm
  • Тежина 152g
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 3.0902.3
4480,_
  • Full tang рачка
  • Футрола за носење на каиш
  • Swiss Made челично острило од квалитетен челик
  • Рачка од нелизгачки материјал
  • Испакната рачка со hex отвор
  • Целосна должина 233mm
  • Висина 28mm
  • Тежина 152g
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 3.0902.4
4480,_
  • Full tang рачка
  • Футрола за носење
  • Swiss Made челично острило од квалитетен челик
  • Рачка од нелизгачки материјал
  • Испакната рачка со hex отвор
  • Целосна должина 242mm
  • Висина 40mm
  • Тежина 210 g
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 3.0903.3F
6990,_
  • Мултифункциска футрола специјално дизајнирана за Venture Pro
  • Изработена од издржлив polyester
  • Вклучува hex рамно сврдло за правење отвор во дрво и две камени прачки за острење
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 4.0540
3180,_
  • Високо квалитетен челик за outdoor употреба
  • Прачка за правење оган
  • Дизајнирана за Venture Pro системот за носење
  • Должина 70mm
  • Тежина 9 g
  • Висина - ширина на пластичниот дел 9 mm
Залиха: од лагер
Код: 4.1333
570,_

  Перфектен нож на преклоп со еднорачно отварање
  Димензии:

  Должина 136mm
  Висина 18mm
  Тежина 190 gr

Залиха: од лагер
Код: 0.9415.D20
6990,_

  Перфектен нож на преклоп со еднорачно отварање
  Димензии:

  Должина 136mm
  Висина 18mm
  Тежина 190 gr

Залиха: од лагер
Код: 0.9415.D26
6990,_

  Перфектен нож на преклоп со еднорачно отварање
  Димензии:

  Должина 136mm
  Висина 18mm
  Тежина 190 gr

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 0.9415.D221
6990,_