Мени
Вкупно 21 производи
   11,5 - 9,5 cm
  8
  1
  2
  3
  2
  црна
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: а-617-2
2690,_    
   13,2 - 9,5 cm
  8
  1
  2
  3
  2
  1 со патент
  темно кафена
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: а-728-3
2680,_    
   10,5 - 9,5 cm
  6
  1
  1 клип за пари
  кафена
  природна кожа
Залиха: со нарачка
Код: woodland-2634
1390,_    
   10,5 x 13 cm
  6
  1
  2
  1
  6 џеба
  црна

  природна кожа , еко производен процес

  Машко / Женски модел

Залиха: од лагер
Код: novcanik 2648
2180,_    
   9 x 9,5 cm
  6
  1
  1
  1
  црна
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: novcanik 2659
870,_    

  Димензија: 7,5*10*1,5 cm
  Материјал: Природна мека кожа/ Soft cow leather

Залиха: од лагер
Код: rimbaldi-2641
870,_    

  Димензија: 12.3 * 10.2 * 2.5 cm
  Природна мека кожа/ Soft cow leather

   

Залиха: со нарачка
Код: риналдо-2631
1100,_    
   18,7 x 10 cm
  11
  0
  1
  0
  2 , еден со патент
  кафена , коњак
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2639-de
2790,_    
   9,5 x 12cm
  10
  1 со патент надворешен
  3
  1
  6 џеба еден е надворешен
  кафена
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2638-de
2240,_    
   12 x 9,5 cm
  6
  1
  2
  1
  4 џеба , еден е надворешен
  2 со еден патент
  RFID заштита
  кафена темна
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2663-rimb
1490,_    
   12 x 9 cm
  6
  1
  2
  1
  2 џеба , еден надворешен
  2 со еден патент
  RFID заштита
  кафена
  природна кожа
Залиха: со нарачка
Код: 2673-de
1590,_    
Залиха: со нарачка
Код: 2441-rimb
1390,_    
   12 x 9 cm
  10 една со прозор
  1
  2
  2
  3 џеба еден надворешен
  2 со еден патент
  RFID заштита
  црна
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2442-prot
1770,_    
   9,5 x 125 cm
  10 една со прозор
  1
  2
  2
  3 џеба , еден надворешен
  2 со еден патент
  RFID заштита
  кафена
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2439-wood
1750,_    
   9 x 12 cm
  6
  1
  2
  1
  5 џеба еден е надворешен
  2 со еден патент
  RFID заштита
  црна
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2662-rin
1490,_    
   9,5 x 12 cm
  10 една со прозор
  1
  2
  2
  1 надворешен
  2 со патент
  црна
  природна кожа
Залиха: со нарачка
Код: 2645-rin
1190,_    
   12 x 9,3 cm
  6 една со прозор
  1
  2
  1
  1 надворешен
  2 со патент
  RFID заштитен
  црна
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2672-rin
1390,_    
   11,5 x 9 cm
  8 една со прозор
  1
  2
  2
  3 џеба еден е надворешен
  2 со еден патент
  RFID заштита
  кафена светла
  природна кожа
Залиха: од лагер
Код: 2639-wood
1750,_    

   10,5 - 9 cm
  природна кожа
   6  
  + 2
   2
  црна , внатрешност црвена боја

Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: 529-2-8-1
1490,_