Мени
Вкупно 20 производи
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 044043
11340,_
    Димензии од 190cm x 107cm до 480cm x 270cm
Залиха: со нарачка
Код:
0,_
    Се изработува во димензии од 160cm x 120cm до 700cm x 120cm , во формат 4:3 и 16:9 . Може да биде од кој било тип на платно MATT WHITE, SOFT WHITE , GRAY , REAR и TRANSOUND
Залиха: со нарачка
Код:
0,_
    Димензии ОД 160cm x 120cm ДО 700cm x 525cm. Видови на платното SOFT WHITE,SOFT MATT WHITE, за задна проекција или прозвучно-transound платно.
Залиха: со нарачка
Код:
0,_