Мени
Вкупно 5 производи

  Димензии: дијаметар 43 mm , висина mm , нето тежина 208 gr
  Материјал на ремен: Stainless steel

Залиха: од лагер
Код: 241693
35200,_    44000ден.

  Димензии: дијаметар 34 mm , висина mm , нето тежина 55 gr
  Материјал на ремен: Гума природна

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241610
30200,_    

  Димензии: дијаметар 34 mm , висина mm , нето тежина  116 gr
  Материјал на ремен: Stainless steel

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241701
33200,_    

  Димензии: дијаметар 43 mm , висина mm , нето тежина 180 gr
  Материјал на ремен: Stainless steel

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241797
45700,_    

  Димензии: дијаметар 43 mm , висина mm , нето тежина 109 gr
  Материјал на ремен: Кожа

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241865
39300,_