Мени
Вкупно 9 производи
  100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Залиха: од лагер
Код: 7.9038.XL
1670,_    
  100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Залиха: од лагер
Код: 7.9038.L
1670,_    
  100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Залиха: од лагер
Код: 7.9038.M
1670,_    
  100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Залиха: од лагер
Код: 7.9038.S
1670,_    
  Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,05mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
Залиха: од лагер
Код: 7.9036.M
1050,_    
  Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,05mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
Залиха: со нарачка
Код: 7.9036.L
1050,_    
  Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,08mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
Залиха: од лагер
Код: 7.9037.L
1540,_