Мени
Вкупно 7 производи

    Димензии (д x ш x в) :223 x 24 x 12 mm

Залиха: од лагер
Код: 6.7933.12
380,_
Залиха: од лагер
Код: 6.7936.12L9
380,_
    Димензии (д x ш x в) :212 x 19.7 x 9.8 mm. Сечило 11cm
Залиха: од лагер
Код: 5.1233.20
260,_

    Димензии (д x ш x в) :232 x 25 x 12 mm

Залиха: со нарачка
Код: 6.7936.12L4
380,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.7932.12
380,_
Залиха: 40 денови од нарачка
Код: 6.7936.12L8
380,_
Залиха: со нарачка
Код: 6.7936.12L5
380,_