Мени

SwissChamp , во пригодна кутија

Димензии (д x ш x в) : 91 x 27 x 33 mm
 • Залиха: од лагер
 • Бренд:
 • код: 1.6795
Залиха: од лагер
4670ден.
 
1.нож голем
2.мини штрафцигер
3.мал нож
4.отварач на плутани тапи
5.отварач на конзерви со
6.-мал птрафцигер
7.отварач на тапи со
8.-штрафцигер
9.-соголувач на жица
10.шило со отвор
11.привезок
12.пинцети
13.чепкалка
14.ножици
15.повеќенаменска кука
16.пила за дрво
17.алатка за крлушки на риба со
18.-алатка за јадицата
19.-лењир
20.турпија за нокти со
21.-турпија за метал
22.-чепкалка за нокти
23.-пила за метал
24.штрафцигер 2,5mm
25.длето
26.клешти со
27.-алатка за конектори
28.-секач на жица
29.Philips штрафцигер
30.лупа
31.пенкало
32.шпенагла
33.алатка за шиење
Боја Црвена
Должина 91mm
Ширина 21mm
Дебелина 33mm
 

Victorinox гарантира дека сите ножеви и алатки се изработени од прва класа нерѓосувачки челик и исто така дава life time гаранција (гаранција се додека се произведува дадениот модел на нож) и тоа на било кои дефекти на материјалот или на изработката како и 2(две) горини на електронските компоненти.Оштетувањата настанати нормално од тегнење или употреба како и злоупотреба не се покриени со дадената гаранција.

Customer Reviews

 1. Samantha Smith
  Phasellus id mattis nulla. Mauris velit nisi, imperdiet vitae sodales in, maximus ut lectus. Vivamus commodo scelerisque lacus, at porttitor dui iaculis id. Curabitur imperdiet ultrices fermentum.
  27 May, 2018
 2. Adam Taylor
  Aenean non lorem nisl. Duis tempor sollicitudin orci, eget tincidunt ex semper sit amet. Nullam neque justo, sodales congue feugiat ac, facilisis a augue. Donec tempor sapien et fringilla facilisis. Nam maximus consectetur diam. Nulla ut ex mollis, volutpat tellus vitae, accumsan ligula.
  12 April, 2018
 3. Helena Garcia
  Duis ac lectus scelerisque quam blandit egestas. Pellentesque hendrerit eros laoreet suscipit ultrices.
  2 January, 2018

Write A Review