Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 


зголеми

Цена 1350,_ден.
Гаранција: Гаранција 12 месециРок на испорака: од лагер     
шифра:

Последна промена: 25.2.2014
Калкулатор Sharp 556 функции

Единствен код:ELW506XSLCНазад»»
  • Entering and showing results as done in a text book
  • 96x32 dot matrix LCD
  • 556 Functions in total
  • 4 user defined keys D1-D4 for direct access of often used functions (short cut keys)
  • Math Drill Function (+, -, x, mixed, max. 100 quest.)
  • Multiline Playback (jump to top or end of equation)
  • Independent cursor keys
  • Catalogue for seldom used functions
With its 96x32 dot matrix LCD you can view it, as you wrote it down (WriteView), ie. while editing and when results are shown. With impressive 556 functions, the EL-W506X covers all kind of school and university tasks!Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com