Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Вкупно 17 артикли во делот: Калкулатори.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони
* * Споредување на артикли * *
За да направите споредба изберете уште еден различен артикал
Калкулатор Ibico со принтер 1221X     одстрани

 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp EL-501X    повеќе»
код: EL-501X

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 440,_ден.
Последна промена: последна промена: 31.7.2017
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp EL-W531XH    повеќе»
код: EL-W531XH
• Power source: LR44 x 1 (EL-W531X) R03(AAA) x 1 (EL-W531XH) Twin Power (Solar cell & LR44 x 1) (EL-W531XG) • Dimensions: 80(W) x 168(D) x 14(H) mm 3-5/32" x 6-5/8" x 9/16" • Weight: Approx. 99 g (EL-W531X) 106 g (EL-W531XH) 100 g (EL-W531XG)
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 1080,_ден.
Последна промена: последна промена: 31.7.2017
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Deli со функции (машка боја)    повеќе»
код: kenko82ESPblue

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 1.9.2016
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Deli со функции (женска боја)     повеќе»
код: kenko82esp

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 31.8.2016
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 556 функции     повеќе»
код: ELW506XSLC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1350,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 335 функции, црна боја     повеќе»
код: ELW531XHSLC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 297 функции БЕЛА БОЈА     повеќе»
код: EL531XHWHC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Noki со функции двореден дисплеј,ПВЦ кутија    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 420,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Noki столен 10дигита,подеслив дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 350,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1601 со склоплив дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 599,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Noki sciense двореден дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 420,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1616    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 570,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1210    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 460,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Citizen мал соларна ќелија боја бела    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 265,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Citizen столен голем 912    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 790,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Ibico со принтер ,1231X    повеќе»
код:
12ЛЦД бројки , во две бои , зелена , негативни во црвена , брзина 3,5линии , црно црвен рибон ,хартија 57мм , напојување 220в
димензии 230х300х75 , тежина 1,8кг
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака 1 ден од нарачка    
Цена : 6600,_ден.
Последна промена: 17.1.2019
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Ibico со принтер 1221X    повеќе»
код:
12ЛЦД бројки , брзина 2,4линии,(црно-црвена) , инцроллер IR40T , hartija 57mm , напојување 220В
Димензии 21х278х64мм , тежина 800гр
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака 1 ден од нарачка    
Цена : 3890,_ден.
Последна промена: 17.1.2019
      

        

Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com