Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни сетови за кујна
Вкупно 19 артикли во делот: Домашни сетови за кујна.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Сет од 3 ножа за сечење,различна боја     повеќе»
код: 6.7116.32
Содржи зелен томато 11cm , портокалов 8cm назабен , црвен 8cm спуштен врв
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 690,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Сет од три ножа за сечење и лупење,блистер пакување,црвена боја     повеќе»
код: 6.7111.3
димензија: 289 x 81 x 12 mm , боја црвена
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 класични ножа за сечење,блистер пакување,црна боја     повеќе»
код: 6.7113.3
димензии:289 x 81 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет од три ножа за сечење лупење,стандард сина боја     повеќе»
код: 5.1112.3

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет од шест ножа за стек,во кутија за поклон,црна боја     повеќе»
код: 5.1123.6

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Сет од три ножа за сечење и лупење ,блистер пакување,црна боја     повеќе»
код: 5.1113.3
должина: 285 x 79 x 9 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет нож за месо и виљушка, црна боја во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1023.2

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2420,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 ножа за месо , со дрвени рачки Rosewood,vo prigodna kutija     повеќе»
код: 5.1050.3

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 5100,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 7 ножеви,црна боја во пригодна кутија     повеќе»
код: 5.1103.7

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 5290,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 стандардни ножа,сина боја, блистер пакување     повеќе»
код: 5.1112.3

Гаранција:     Рок испорака:  50 денови од нарачка    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 стандардни ножа,црвена боја во блистер апкување    повеќе»
код: 5.1111.3
димензии:285 x 79 x 9 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1580,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 различни ножеви, црвена боја ,во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1111.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1800,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 различни ножеви,црна боја, во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1113.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1580,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 различни ножеви,сина боја,во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1112.6

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1580,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 стек назабени ножеви,сина боја ,во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1122.6

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 асталски ножеви,во пригодна кутија,сина боја    повеќе»
код: 5.1132.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1640,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 5 ножа во пригодна кутија,црна боја     повеќе»
код: 5.1163.5
димензии:362 x 226 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3540,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 стек назабени ножеви,во пригодна кутија,боја црна    повеќе»
код: 6.7233.6G
димензии:234 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 асталски ножеви,боја црна,во пригодна кутија    повеќе»
код: 6.7333.6G
димензии:234 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1640,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      

        

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
СТАНДАРДНА ЛИНИЈА

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com