Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за коска
Вкупно 36 артикли во делот: Професионални за коска.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за коска тесна оштрица 12cm,црна Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6403.12

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Пандлер,Нож за коска широка оштрица 12cm,жолта Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.6008.12

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 950,_ден.
Последна промена: 1.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска ,права оштрица 12cm,црна Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6003.12
димензии 255 x 37 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 940,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска широка оштрица 15cm,жолта Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6008.15
димензии 285 x 36 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  70 денови од нарачка    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 18.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска рамна широка оштрица 15cm сина рачка     повеќе»
код: 5.6002.15
Димензии (д x ш x в) :229 x 39 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесна оштрица 15cm,црна Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6403.15
димензии 229 x 42 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1040,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно заоблена флекси тесна оштрица 12cm црна рачка     повеќе»
код: 5.6613.12

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 880,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно заоблена флекси тесна оштрица 15cm жолта рачка     повеќе»
код: 5.6618.15

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 12.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг,Fibrox,оштрица со рамен грб 20cm     повеќе»
код: 5.5508.20

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1430,_ден.
Последна промена: 13.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,широка рамна оштрица 14cm    повеќе»
код: 5.6003.14

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 950,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,широка рамна оштрица 15cm    повеќе»
код: 5.6004.15

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска ,Fibrox,екстра тесна оштрица 12cm    повеќе»
код: 5.6203.12

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 955,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,широка рамна оштрица 15cm     повеќе»
код: 5.6308.15

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1040,_ден.
Последна промена: 29.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,заоблен,тесен,флексибилна оштрица 15cm    повеќе»
код: 5.6413.15

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 975,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,заоблен, рамна оштрица15cm    повеќе»
код: 5.6604.15

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1015,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг,Fibrox,рамен грб на оштрица 18cm     повеќе»
код: 5.5508.18

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1370,_ден.
Последна промена: 13.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг,Fibrox,оштрица со рамен грб 18cm    повеќе»
код: 5.5501.20

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1400,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг ,оштрица со рамен грб 22cm    повеќе»
код: 5.5502.22
достапен и во други бои
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1550,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно заоблена флекси тесна оштрица 12cm    повеќе»
код: 5.6612.12

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 880,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска заоблена флекси тесна оштрица 15cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.6611.15

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 980,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      

    следна     последна

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com