Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
5.550,_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 15.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Ковани ножеви GERMAN TYPE
Вкупно 16 артикли во делот: Ковани ножеви GERMAN TYPE.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Chef's нож широка оштрица 15cm     повеќе»
код: 7.7123.15

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3430,_ден.
Последна промена: 13.3.2016
      


 зголеми  спореди
  Работен ковaн нож German type ,оштрица 9cm     повеќе»
код: 7.7113.09

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1160,_ден.
Последна промена: 14.1.2017
      


 зголеми  спореди
  Chef's Нож оштрица 15cm     повеќе»
код: 7.7113.15
тежина 120gr
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2490,_ден.
Последна промена: 26.9.2018
      


 зголеми  спореди
  Chef's нож широка оштрица 20cm     повеќе»
код: 7.7123.20

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 3670,_ден.
Последна промена: 13.2.2017
      


 зголеми  спореди
  Santoku нож нажлебена оштрица 17cm    повеќе»
код: 7.7223.17

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4100,_ден.
Последна промена: последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Chef's нож екстра широка оштрица 20cm     повеќе»
код: 7.7143.20

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4200,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Chef's нож широка оштрица 25cm     повеќе»
код: 7.7123.25
Димензии (д x ш x в) :325 x 30 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  50 денови од нарачка    
Цена : 4270,_ден.
Последна промена: 11.1.2016
      


 зголеми  спореди
  Chef's нож кинески сатар оштрица 18cm    повеќе»
код: 7.7243.18

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 5700,_ден.
Последна промена: последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Chef's нож тесна оштрица 25cm    повеќе»
код: 7.7113.25
Димензии (д x ш x в) :380 x 32 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3800,_ден.
Последна промена: последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Chef's нож тесна оштрица 20cm     повеќе»
код: 7.7113.20
Димензии (д x ш x в) :325 x 30 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2880,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Chef's нож тесна оштрица 10cm     повеќе»
код: 7.7113.10
Димензии (д x ш x в) :208 x 23 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1160,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 18цм     повеќе»
код: 7.7163.18
Димензии (д x ш x в) :298 x 30 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3200,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за леб оштрица 21cm     повеќе»
код: 7.7173.21
Димензии (д x ш x в) :328 x 33 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3190,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за обликување     повеќе»
код: 7.7183
Димензии (д x ш x в) :176 x 20 x 13 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1290,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесна оштрица 9cm     повеќе»
код: 7.7153.15
Димензии (д x ш x в) :264 x 25 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1240,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка метален дел 18cm     повеќе»
код: 7.7133.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 25 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2220,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      

        

Корпата е празна

КАТАЛОГ GRAND MAITRE

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com