Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Канцелариски материјали > > Гилотина и ножеви
Вкупно 4 артикли во делот: Гилотина и ножеви.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Гилотина со ласер Rexel A3format, за 25листови     повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 12960,_ден.
Последна промена: 3.3.2014
      


 зголеми  спореди
Гилотина со ласер  А-А5 формат,должина на сечење 455мм,висина на сечење 1мм,работна површина 460х175мм     повеќе»
код: 13037

Гаранција:     Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 2600,_ден.
Последна промена: 3.3.2014
      


 зголеми  спореди
Гилотина со ласер  A4-A5 формат,должина за сечење 315мм,висина на сечење 1мм,работна површина 320х175мм    повеќе»
код: 13036

Гаранција:     Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 2220,_ден.
Последна промена: 3.3.2014
      


 зголеми  спореди
Гилотина  А5-16 мал формат,должина сечење 220мм,висина сечење 0,6мм,работна површина 240х144мм    повеќе»
код: 13035

Гаранција:     Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 850,_ден.
Последна промена: 3.3.2014
      

        

Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com