Domnet - Спајалици и штипки
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Канцелариски мат. > > Спајалици и штипки
Вкупно 10 артикли во делот: Спајалици и штипки.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Спајалица  2ка кутивче    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 15,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


 зголеми  спореди
Спајалица  3ка кутивче 33mm     повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 15,_ден.
Последна промена: 7.1.2016
      


 зголеми  спореди
Спајалица  4ка кутивче    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 20,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


 зголеми  спореди
Спајалица  голема 50мм 1/100    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 39,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


без слика
 зголеми  спореди
Спајалица  голема 60мм 1/100    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 49,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


 зголеми  спореди
Штипка  за хартија 19мм сет 12    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 60,_ден.
Последна промена: 11.9.2011
      


 зголеми  спореди
Штипка  за хартија 25мм сет 12    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 65,_ден.
Последна промена: 11.9.2011
      


 зголеми  спореди
Штипка  за хартија 32мм сет 12    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 98,_ден.
Последна промена: 11.9.2011
      


 зголеми  спореди
Штипка  за хартија 41мм сет 12    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 135,_ден.
Последна промена: 11.9.2011
      


 зголеми  спореди
Штипка  за Хартија 51мм сет 12    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 150,_ден.
Последна промена: 11.9.2011
      

        

Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com