Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Канцелариски материјали > > Роковници , календари
Вкупно 5 артикли во делот: Роковници , календари.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

без слика
 зголеми  спореди
телефонски именик  детски тврда корица дим 120 х 160мм околу 60листа    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:      
Цена : 48,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  мал мека корица 50 листа дим 90мм х 160мм во коцки    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 15,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Роковник  тврд повез околу 140 листа дим 140 х 105мм,шиени листови    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 170,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес   200листа тврд повез дим. 175 х 245мм    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 240,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Планер  за на маса 1/100 А3 формат    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 365,_ден.
Последна промена: последна промена: 24.1.2009
      

        

Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com