Domnet sigurna logistika
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 

Мини Sangean Digitalno радио
со Bluetoot
Sangean дигитално радио
со Bluetoot
Sangean digitalno radio
Sangean радио FM со Bluetoot

                   

Докажано најдобрите кујнски ножеви
Професионален
готвачки нож
Victorinox Santoku
2.150,_
Нож за обликување
175,_
НАСКОРО
Професионален Chef's
Готвачки нож Victorinox
1.950,_
Victorinox класик
секојдневен нож
235,_
Кован готвачки нож
Victorinox Grand Maitre 8cm
3.240,_
Кован готвачки нож
Victorinox Grand Maitre 10cm
3.480,_
Кован готвачки Chef's нож
Victorinox Grand Maitre 20cm
Наскоро  5.530,_
Кован готвачки Chef's нож
Victorinox Grand Maitre Santoku
Наскоро 5.990,_
Професионален 
месарски нож
Бирач 20cm широк
Професионален 
месарски нож
Скинер 12cm
Професионален
месарски нож
Пандлер Swibo 13cm
Професионален 
месарски нож
Пандлер Swibo 14cm
Алатки за градинарство
Алатки за маникир
Чупалица  Rubis
1.750,_
Кројачки ножици
Victorinox должина 26cm
1.950,_
Масат професионален
овален ,ултра фин
3.200,_
Масат дијамантски
овален, должина 23цм
2.260,_
Керамичко острило
за ножеви
ДОКАЖАН квалитет
1.760,_
Метално рачно
острило
ПРОВЕРЕНО 1.180,_
Воден камен KING
K-80 , 250/1000 grid
1.890,_
Воден камен KING
KDS , 1000/6000 grid
3.990,_

Воден камен KING
HT-65  , 1000/6000 grid
2.790,_
Воден камен KING
GOLD G1 , 8000 grid
7.590,_
Блок дрвен
8 класик ножеви
НАСКОРО !
Блок со ковани ножеви
Grand Maitre
23.900,_
Блок дрвен
вкупно 9 алатки
НАСКОРО !
Блок за фиока
Вкупно 5 класик ножеви
СО НАРАЧКА
SwissChamp
91mm , 33 функции
4.280,_

Mini SwisChamp
58mm супериорен привезок
2.100,_
Мултифункциски
алатки
Мали алатки 58mm
Привезок
795,_
Лимитирана серија
Алатки со кочница
Голема алатка со кочница
Hunter Pro серија
Outdoor ножеви
Muela outdoor

       Зипо запалки

2.300,_
2.790,_
2.300,_


1.400,_
Корпата е празна

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com