Резервни делови
КАТАЛОГ GRAND MAITRE


Вкупно 20 прикажани артикли: Ковани ножеви GRAND MAITRE
     Производи по страна        во редици преглед 
     

Нож за сечење 8cm
7.7203.08
 50 денови од нарачка
спореди
2670  ден.
 
 

Нож за стек 12cm
7.7203.12
 40 денови од нарачка
спореди
2990  ден.
   

Utility Нож 15cm
7.7203.15
 со нарачка
спореди
3840  ден.
 

Нож за тенко сечење, 20cm
7.7203.20G
 30 денови од нарачка
спореди
4500  ден.
 
 

Нож за филети 20cm флексибилно сечило
7.7213.20
 30 денови од нарачка
спореди
4500  ден.
 

Нож за тенко сечење нажлебенo сечило 26cm
7.7223.26G
 30 денови од нарачка
спореди
5650  ден.
 

Виљушка за месо 15cm со кутиај за поклон
7.7233.15G
 30 денови од нарачка
спореди
3670  ден.
 

Нож за обликување 8cm со кутија за поклон
7.7303.08G
 30 денови од нарачка
спореди
2670  ден.
 
 

Нож за коски 15cm со кутија за поклон
7.7303.15G
 30 денови од нарачка
спореди
3800  ден.
 

Santoku нож 17cm со кутија за поклон
7.7303.17G
 30 денови од нарачка
спореди
4830  ден.
 

Chef's knife оштрица 15cm,со кутија за поклон
7.7403.15G
 30 денови од нарачка
спореди
3990  ден.
 

Chef's knife оштрица 25cm,со кутија за поклон
7.7403.25G
 30 денови од нарачка
спореди
5990  ден.
 
 
 

Нож за леб 23cm во кутија за поклон
7.7433.23G
 30 денови од нарачка
спореди
4990  ден.
 

Сет од три ножа,во кутија за поклон
7.7243.3
 30 денови од нарачка
спореди
11800  ден.
 

Сет од нож за сечење и виљушка
7.7243.2
 30 денови од нарачка
спореди
8350  ден.
 
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.