Резервни делови
КЕРАМИЧКА ЛИНИЈА


Вкупно 9 прикажани артикли: Керамички ножеви
     Производи по страна        во редици преглед 
 

Црн керамички нож за сечење 8cm , црна рачка
7.2033.08G
 30 денови од нарачка
спореди
2970  ден.
 

Црн керамички нож за сечење, 12cm ,црна рачка
7.2033.12G
 30 денови од нарачка
спореди
3530  ден.
 

Црн керамички нож за месо 15cm ,црна рачка
7.2033.15G
 30 денови од нарачка
спореди
4460  ден.
 
 

Црн керамички Santoku нож 17cm ,црна рачка
7.2533.17G
 30 денови од нарачка
спореди
5200  ден.
 

Нож за сечење , керамички 8cm ,црна рачка
7.2003.08G
 30 денови од нарачка
спореди
2800  ден.
 

Нож за сечење,керамички 12cm црна рачка
7.2003.12G
 30 денови од нарачка
спореди
3260  ден.
 

Нож за месо,керамички 15cm,црна рачка
7.2003.15G
 30 денови од нарачка
спореди
4200  ден.
 
 

Santoku керамички нож 17cm , црна рачка
7.2503.17G
 30 денови од нарачка
спореди
4750  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.