Swiss Army ножеви>  Swiss Tools>   SwissTool Spirit X (без футрола)

SwissTool Spirit X (без футрола)

код:3.0227
 од лагер

Цена: 5990 денариНазад»»димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
 
1.пила за дрво
2.турпија за метал
3.пила за метал
4.длето
5.комбиниран практичен нож
6.штрафцигер 2mm
7.штрафцигер 3mm
8.Phillips штрафцигер за PH1 and PH2
9.ножици
10.КОЖНА ФУТРОЛА
11.секач за жици тенки и меки жици до 40 HRc
12.отварач на гајби
13.соголувач на жица по должина
14.свиткувач на жица
15.соголувач на жици и гребење
16.соголувач на кабли циркулар
17.секач на цврста жица
18.отвор за јаже
19.кочница за алатот
20.засебна пружина
21.клешта шпицангла
22.шило
23.отварач на тапи
24.отварач на конзерви
25.повеќенаменска кука
26.штрафцигер 6 mm
27.спојка на плутан отварач
Должина 105mm
Ширина 35mm
Дебелина 16mm
39 функции

Victorinox гарантира дека сите ножеви и алатки се изработени од прва класа нерѓосувачки челик и исто така дава life time гаранција (гаранција се додека се произведува дадениот модел на нож) и тоа на било кои дефекти на материјалот или на изработката како и 2(две) горини на електронските компоненти.Оштетувањата настанати нормално од тегнење или употреба како и злоупотреба не се покриени со дадената гаранција.

   
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.