Мени

Platino со 12места за картици, црна боја

Димензија: 12,5 x 10,5 x 2,0 cm

100% ЕКО производ и производен процес

 • Залиха: од лагер
 • Бренд:
 • код: platino-2632
Залиха: од лагер
1900ден.
 • Platino - Прва класа квалитет!
 • 11 слота за кредитни картици
 • место за ID картици
 • 2 големи џеба
 • Двоен дел за сметки
 • Димензии. 12,5 x 10,5 x 2,0 cm
 • Боја: Црна
 • Природна кожа прва класа квалитет

Platino
ЕКО ИНФО:
Целата програма на Platino производи се произведува за нашите клиенти исклучиво од
најдобрите материјали. Покрај тоа, значаен факт е дека сите Platino производи не содрќат штетни материи.
Ова е многу важно за работниците во производството како и за корисникот на производот.
При производството се прават редовни проверки на случајни примероци на материјалите
за над 20 различни штетни материи и за ова се поседува соодветен сертификат.
Сертификатите (заклучно од мај 2015 година), со задоволство можеме да ви ги испратиме по е-пошта.
Нема докажано PCP, AZO, Chrome IV и други штетни материи во производите на -Platino-.
Во новиот Verordung ЕУ, кој се применува од 1 мај 2015 година z. Б. 3 mg Crome IV 
по килограм се дозволени во кожата Во Platino производите присуството е 0,00 мг = Нула!

Customer Reviews

 1. Samantha Smith
  Phasellus id mattis nulla. Mauris velit nisi, imperdiet vitae sodales in, maximus ut lectus. Vivamus commodo scelerisque lacus, at porttitor dui iaculis id. Curabitur imperdiet ultrices fermentum.
  27 May, 2018
 2. Adam Taylor
  Aenean non lorem nisl. Duis tempor sollicitudin orci, eget tincidunt ex semper sit amet. Nullam neque justo, sodales congue feugiat ac, facilisis a augue. Donec tempor sapien et fringilla facilisis. Nam maximus consectetur diam. Nulla ut ex mollis, volutpat tellus vitae, accumsan ligula.
  12 April, 2018
 3. Helena Garcia
  Duis ac lectus scelerisque quam blandit egestas. Pellentesque hendrerit eros laoreet suscipit ultrices.
  2 January, 2018

Write A Review