Мени

SwissTool Spirit XC plus со кожна футрола

димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
 • Залиха: од лагер
 • Бренд:
 • код: 3.0238.L
Залиха: од лагер
9220ден.
 
1.плутан отварач на тапи
2.пила за дрво
3.турпија за метал
4.пила за метал
5.длето
6.мини штрафцигер
7.кутија за битови-додатоци
8.практичен комбиниран нож
9.штрафцигер 2mm
10.штрафцигер 3mm
11.Phillips штрафцигер за PH1 и PH2
12.ножици
13.НАЈЛОНСКА ФУТРОЛА
14.секач за тенки и меки жици до 40 HRc
15.отварач на гајби
16.секач на кабел изолација по должина
17.свиткувач на жици
18.соголувач на жици и за стругање
19.секач на кабли циркулар
20.секар на цврсти жици
21.отвор за јаже
22.кочница
23.засебна опруга
24.клешти шпицангли
25.шило
26.отварач на тапи
27.отварач на конзерви
28.повеќенаменска кука
29.штрафцигер 6 mm
30.продолжеток за битови со:
31.-bit Hex 3 (Inbus)
32.-bit Hex 4 (Inbus)
33.-bit Philips 0
34.-bit Philips 3
35.-bit Torx 10
36.-bit Torx 15
37.спојка на плутаниот отварач
38.место за додатни битови
Должина 105mm
Ширина 35mm
Дебелина 16mm
39 функции

Victorinox гарантира дека сите ножеви и алатки се изработени од прва класа нерѓосувачки челик и исто така дава life time гаранција (гаранција се додека се произведува дадениот модел на нож) и тоа на било кои дефекти на материјалот или на изработката како и 2(две) горини на електронските компоненти.Оштетувањата настанати нормално од тегнење или употреба како и злоупотреба не се покриени со дадената гаранција.

Customer Reviews

 1. Samantha Smith
  Phasellus id mattis nulla. Mauris velit nisi, imperdiet vitae sodales in, maximus ut lectus. Vivamus commodo scelerisque lacus, at porttitor dui iaculis id. Curabitur imperdiet ultrices fermentum.
  27 May, 2018
 2. Adam Taylor
  Aenean non lorem nisl. Duis tempor sollicitudin orci, eget tincidunt ex semper sit amet. Nullam neque justo, sodales congue feugiat ac, facilisis a augue. Donec tempor sapien et fringilla facilisis. Nam maximus consectetur diam. Nulla ut ex mollis, volutpat tellus vitae, accumsan ligula.
  12 April, 2018
 3. Helena Garcia
  Duis ac lectus scelerisque quam blandit egestas. Pellentesque hendrerit eros laoreet suscipit ultrices.
  2 January, 2018

Write A Review