Резервни делови

НОВО:
Април 2015
-recruit  0.2503
-bantam 0.2303
-swisscard ruby 0.7100.T
-nomad black 0.8353.3
-outrider 0.9023
-hunter XT 0.8341.MC9
-workchamp 0.9064
-sentinel 0.8413.3
-sentinel one hand 0.8413.M3
-ranger rip 63 0.9523.MC
-ranger grip 79  0.9563.MC 
-huntsman camouflage  1.3713.94
-huntsman ruby 1.3713.T
-spartan black 1.3603.3
-camper red 1.3613
-hiker red 1.4613
-swisschamp xlt  1.6795.XLT
-swisschamp ruby 1.6795.T
-mini swisschamp alox red 0.6381.20
-pruning knife 3.9060
-swiss tool 3.0327.L
-coupling 4.1835
-outdoor knives Muela
-hunter pro black 0.9410.3
-hunter pro orange color  0.9410.9

Cutlery
-paring knives new colors
-steak and pica knife 6.7931.12
-magnetic knive bar 7.7091.3
-GRAND MAITRE cutelry block  7.7243.6
-cutlery block white small 7.7031.07
-paring sets red and black
-NEW potato peeler 7.6077.5
-pen botle opener 7.6912
-cleaver german type 7.7253.20
-domestic sharpening steel 7.8033
-butcher sharpening steel 7.8513
-sharpener 7.8715
-CHEEF'S knife 8inc 5.2063.20
-sticking swibo 5.2063.20
-FISH fileting swibo 5.8449.20

-classic limited editions 


НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.