Резервни делови

Вкупно 353 артикли: .    страна: 1  од вкупно 18   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Climber црвен транспарент
код: 1.3703.Т
димензии(д х ш x в):91 x 27 x 18 mm
Цена : 1590,_ден.

Huntsman desert camouflage
код: 1.3713.941
Димензии (д x ш x в) : 58 x 26,5 x 21 mm Тежина: 97gr
Цена : 1990,_ден.

Trailmaster desert
код: 0.8461.MWC941
Димензии (д x ш x в) : 111 x 35 x 18 mm Тежина: 131gr
Цена : 2360,_ден.

Trailmaster camouflage
код: 0.8463.MW94
Димензии (д x ш x в) : 58 x 34,5 x 18 mm Тежина: 129,4gr
Цена : 2470,_ден.

Classic Alox orchid violet LE2016
код: 0.6221.L16
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 6 mm Тежина: 16gr
Цена : 1850,_ден.

Pioneer Alox orchid violet LE2016
код: 0.8201.L16
Димензии (д x ш x в) : 93 x 23 x 12 mm Тежина: 71gr
Цена : 2270,_ден.

Classic LE2016 Rainforest Walk
код: 0.6223.L1601

Цена : 1050,_ден.

Classic LE2016 Happy Folks
код: 0.6223.L1603

Цена : 1050,_ден.

Classic LE2016 The Mountains are Calling
код: 0.6223.L1604

Цена : 1050,_ден.

Classic LE2016 Dream Big
код: 0.6223.L1606

Цена : 1050,_ден.

Classic LE2016 3 Wise Monkeys
код: 0.6223.L1607

Цена : 1050,_ден.

Color Twins Spartan+Tomato knife,светло зелени
код: 1.8901.L4
Во транспарентна кутија
Цена : 1580,_ден.

Color Twins Spartan+Tomato Knife, Портокалови
код: 1.8901.L9

Цена : 1580,_ден.

Classic LE2016 "Kokeshi"
код: 0.6223.L1608

Цена : 1050,_ден.

Оштрило дијамантско плочка 26cm
код: 7.8323

Цена : 2590,_ден.

Кројачки ножици 15cm France
код: 8.1014.15

Цена : 750,_ден.

Ножици голд 16cm
код: 8.1040.16

Цена : 920,_ден.

Штрафцигер 2mm (за SwissCard)
код: A.7235

Цена : 90,_ден.

Шпенагла
код: A.3645
Најголем број од Victorinox алатките со целидор рачка имаат отвор за шпенагла
Цена : 10,_ден.

Батерија 3V , CR1025 Litium,за SwissCard Lite
код: A.6247
Напон:3V ;дијаметар 10mm ,висина 2,5mm
Цена : 120,_ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.