Резервни делови
КЛАСИЧНА ЛИНИЈА

СТАНДАРДНА ЛИНИЈА


Вкупно 19 прикажани артикли: Домашни спатула и виљушки
     Производи по страна        во редици преглед 
 

Виљушка 18cm црна рачка
5.2103.15
 од лагер
спореди
990  ден.
 

Виљушка 15cm розева рачка
5.2106.15L5
 30 денови од нарачка
спореди
990  ден.
 

Виљушка 15cm портокалова рачка
5.2106.15L9
 30 денови од нарачка
спореди
990  ден.
 
 

Виљушка 15cm жолта рачка
5.2106.15L8
 30 денови од нарачка
спореди
990  ден.
 

Виљушка 15cm зелена рачка
5.2106.15L4
 30 денови од нарачка
спореди
990  ден.
 

Виљушка forged 21cm дрвена рачка
5.2300.21
 30 денови од нарачка
спореди
2470  ден.
 

Виљушка forged 18cm дрвена рачка
5.2300.15
 30 денови од нарачка
спореди
2400  ден.
 
 

Виљушка forged 18cm
5.2303.18
 30 денови од нарачка
спореди
2300  ден.
 

Виљушка forged со заковки 18cm
7.7133.18
 30 денови од нарачка
спореди
2230  ден.
 

Шпатула флексибилна 25cm дрвена рачка
5.2600.25
 30 денови од нарачка
спореди
1840  ден.
 

Шпатула флексибилна 15cm дрвена рачка
5.2600.15
 30 денови од нарачка
спореди
1430  ден.
 
 

Шпатула флексибилна 31cm црна рачка
5.2603.31
 30 денови од нарачка
спореди
1760  ден.
 

Шпатула флексибилна 20cm црна рачка
5.2603.20
 30 денови од нарачка
спореди
1000  ден.
   

Шпатула флексибилна 12cm црна рачка
5.2603.12
 30 денови од нарачка
спореди
720  ден.
 
 
     
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.