Резервни делови


Вкупно 19 прикажани артикли: Ножеви за градинарство
     Производи по страна        во редици преглед 
 

Нож за цвеќе виолетов
3.9050.22
 од лагер
спореди
730  ден.
     
 

Нож за пупки и цвеќе
3.9045
 од лагер
спореди
1380  ден.
   

Нож за свеќе
3.9050.25
 од лагер
спореди
730  ден.
 

Нож за калемење и гранки
1.9200
 30 денови од нарачка
спореди
2170  ден.
 
 
 

Нож за калемење
3.9010
 30 денови од нарачка
спореди
840  ден.
 

Нож за пупки
3.9020
 30 денови од нарачка
спореди
890  ден.
 

Нож за цвеќе
3.9050.47
 30 денови од нарачка
спореди
730  ден.
 
 

Нож за цвеќе
3.9050.53
 30 денови од нарачка
спореди
730  ден.
 

Нож за цвеќе
3.9050
 30 денови од нарачка
спореди
730  ден.
 

Нож за пупки и калемење
3.9140
 30 денови од нарачка
спореди
1570  ден.
 

Нож за пупки и калемење
3.9110
 30 денови од нарачка
спореди
1390  ден.
 
 

Нож за берење зеленчук
6.5108.11
 30 денови од нарачка
спореди
непозната  ден.
 

Ножици за гранки голем формат
6.5300
 30 денови од нарачка
спореди
11400  ден.
 

Ножици повеќенаменски
7.6875.3
 30 денови од нарачка
спореди
1290  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.