Резервни делови
ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕТОВИ
КЕТЕРИНГ И РЕСТОРАНИ


Вкупно 6 артикли: Професионални сетови за шефови.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Мал куфер со една пластична преграда
код: 5.4903
Димензии (д x ш x в) : 465 x 325 x 132 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 17800 ден.

Мал куфер со елементи од дрвена рачка
код: 5.4914
Димензии (д x ш x в) :500 x 335 x 100 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 30400 ден.

Мал куфер со елементи со црна Fibrox рачка
код: 5.4913
Димензии (д x ш x в) :500 x 335 x 100 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 25000 ден.

Голем куфер со Forged елементи
код: 5.4933

 30 денови од нарачка
Цена : 53600 ден.

Голем куфер елементи со дрвена рачка
код: 5.4924
Димензии (д x ш x в) :50 x 395 x 100 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 49990 ден.

Голем куфер , елементи со црна fibrox рачка
код: 5.4923
Димензии (д x ш x в) :50 x 395 x 100 mm
 денови од нарачка..
Цена : 44500 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.