Резервни делови
ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ДОМАШНИ КЛАСИЧНИ
ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ


Вкупно 26 артикли: Специјализирани алатки.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Отварач за конзерви
код: 7.6857.3

 од лагер
Цена : 590 ден.

Отварач на плутрани тапи,со секач
код: 7.6921

 од лагер
Цена : 690 ден.

Нож за лупење зеленчук и овошје REX
код: 7.6070.7

 од лагер
Цена : 180 ден.

Отварач на тапи, црвена боја
код: 7.6912

 од лагер
Цена : 230 ден.Нож дупли за лупење компири и зеленчук,дрвена рачка
код: 5.0209

 60 денови од нарачка
Цена : 260 ден.

Нож за лупење компири и зеленчук REX метален
код: 7.6070
димензии 109 x 64 x 13 mm
 од лагер
Цена : 180 ден.

Нож за сецкање зеленчук,метален
код: 7.6072

 од лагер
Цена : 265 ден.

Нож за путер и крем сирење дрвена рачка
код: 6.1320.21

 30 денови од нарачка
Цена : 3380 ден.

Нож за путер и крем сирење црна рачка
код: 6.1323.21

 30 денови од нарачка
Цена : 2900 ден.

Нож за сирење 36cm , две рачки , црна боја
код: 6.1203.36

 30 денови од нарачка
Цена : 5000 ден.

Нож за сирење 30cm , две рачки , црна боја
код: 6.1203.30

 30 денови од нарачка
Цена : 4550 ден.

Нож за сирење 22x19cm црна рачка
код: 6.1103.22

 30 денови од нарачка
Цена : 3680 ден.

Нож за сирење 16x18cm црна рачка
код: 6.1103.16

 30 денови од нарачка
Цена : 3380 ден.

Нож за сирење 9x15cm црна рачка
код: 6.1103.09

 30 денови од нарачка
Цена : 2620 ден.

Нож за чистење јаболка Ф16mm дрвена рачка
код: 5.3609.16

 30 денови од нарачка
Цена : 450 ден.

Нож за чистење јаболка Ф16mm ,црна рачка
код: 5.3603.16

 30 денови од нарачка
Цена : 270 ден.

Нож за рендање лимон , црна рачка
код: 5.3503

 30 денови од нарачка
Цена : 350 ден.

Нож за декорирање лимон , црна рачка
код: 5.3403

 30 денови од нарачка
Цена : 430 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.