Резервни делови


Вкупно 31 артикли: Маники и педикир.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Клешти за кутикли 10cm
код: 8.2040.10

 од лагер
Цена : 730 ден.

Ноктарица со турпија , мал привезок и футрола
код: 8.2055.CB

 од лагер
Цена : 430 ден.


Клешти за нокти со пружина,должина 13cm
код: 8.2030.13

 од лагер
Цена : 1140 ден.

Клешти за нокти со пружина
код: 8.2023.11

 од лагер
Цена : 660 ден.

Ножици за нос,должина 10cm ,nickelplated
код: 8.1791.10

 60 денови од нарачка
Цена : 540 ден.

Ножици за нокти,заоблени, должина 9cm
код: 8.1681.09

 од лагер
Цена : 820 ден.

Ножици за кутикли,закривена,должина 9cm
код: 8.1671.09

 од лагер
Цена : 880 ден.

Ноктарица Rubis
код: 8.1652

 од лагер
Цена : 2340 ден.

Пинцета Rubis закосен врв
код: 8.2061

 од лагер
Цена : 1750 ден.

Ноктарица Rubis ,обликувана дршка
код: 8.1651

 60 денови од нарачка
Цена : 2540 ден.

Ножица за кутикли Rubis,заоблена,должина 9cm
код: 8.1660.09

 од лагер
Цена : 2040 ден.


Ножици за нокти Rubis, заоблени,должина 9цм
код: 8.1662.09

 60 денови од нарачка
Цена : 2040 ден.

Пинцета ,облик на ножица Rubis ,должина 9cm
код: 8.1663.09

 60 денови од нарачка
Цена : 2000 ден.

Ножици за уво и нос Rubis ,должина 9cm
код: 8.1665.09

 60 денови од нарачка
Цена : 2150 ден.

Ножици за педикир Rubis,должина 10cm
код: 8.1666.10

 60 денови од нарачка
Цена : 2560 ден.

Турпија за нокти Rubis,стаклена , должина 8cm
код: 8.1664.08

 60 денови од нарачка
Цена : 700 ден.

Турпија за нокти стаклена Rubis , должина 9cm
код: 8.1664.09

 60 денови од нарачка
Цена : 1690 ден.

Пинцета Rubis рамен врв
код: 8.2060

 60 денови од нарачка
Цена : 1660 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.