Резервни делови

 

Вкупно 12 артикли: Victorinox алатки.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Ножици за ретчење коса 16cm
код: 8.1004.16

 од лагер
Цена : 1450 ден.

Берберски професионални ножици 17cm
код: 8.1002.17

 од лагер
Цена : 1400 ден.

Ножици голд 16cm
код: 8.1040.16

 од лагер
Цена : 920 ден.

Кројачки ножици 15cm France
код: 8.1014.15

 од лагер
Цена : 750 ден.

Ножици универзални Sweeden 15cm
код: 8.1016.15

 од лагер
Цена : 670 ден.

Ножици голд 9cm
код: 8.1039.09

 од лагер
Цена : 580 ден.

Ножици голд 12cm
код: 8.1040.12

 од лагер
Цена : 660 ден.

Ноктарица со привезок
код: 8.2055.CB

 од лагер
Цена : 430 ден.

Берберски професионални ножици 15cm
код: 8.1002.15
димензии 15cm
 од лагер
Цена : 1330 ден.

Кројачки ножици
код: 8.1119.26
димензии 26cm
 од лагер
Цена : 1950 ден.

Ножици , професионални , универзални
код: 8.0909.23
димензии 23cm
 од лагер
Цена : 1040 ден.

Ноктарица со футрола
код: 8.2055.C

 од лагер
Цена : 430 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.