Резервни делови
ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ


Вкупно 15 артикли: Домашни стандард.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Нож за режење оштрица 6cm црвена рачка
код: 5.0301

 од лагер
Цена : 160 ден.

Томато нож сина рачка заоблена назабена оштрица 11cm
код: 5.0832
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 220 ден.

Томато нож црна рачка заоблена назабена оштрица 11cm црна рачка
код: 5.0833
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 220 ден.

Томато нож заоблена назабена оштрица 11cm црвена рачка
код: 5.0831
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 220 ден.

Нож за режење дрвена рачка оштрица 10cm
код: 5.0700
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 740 ден.

Нож за режење оштрица 10cm црна рачка
код: 5.0703
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 220 ден.

Нож за режење оштрица 10cm црвена рачка
код: 5.0701
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 220 ден.

Нож за режење оштрица 8cm црна рачка
код: 5.0603
Димензии (д x ш x в) :188 x 20 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 155 ден.

Нож за режење оштрица 8cm црвена рачка
код: 5.0601
Димензии (д x ш x в) :188 x 20 x 10.6 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 155 ден.

Нож за режење назабена оштрица 8cm црна рачка
код: 5.3033
Димензии (д x ш x в) :19 x 20 x 11 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 200 ден.

Нож за леб оштрица 21cm црна рачка
код: 5.1633.21
Димензии (д x ш x в) :336 x 28 x 17 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1170 ден.

Кујнски нож за сечење оштрица 18cm црна рачка
код: 5.1803.18
Димензии (д x ш x в) :306 x 30 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 980 ден.

Кујнски нож за сечење оштрица 15cm црна рачка
код: 5.1803.15
Димензии (д x ш x в) :273 x 29 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 830 ден.

Кујнски нож за режење оштрица 8cm, црна рачка
код: 5.3003
Димензии (д x ш x в) :19 x 20 x 11 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 210 ден.

Кујнски нож за сечење пошироко сечило 19cm,црна рачка
код: 5.1903.19
Димензии (д x ш x в) :310 x 38 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1230 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.