Резервни делови
КЛАСИЧНИ СЕТОВИ
СТАНДАРДНИ СЕТОВИ


Вкупно 18 артикли: Домашни сетови за јадење.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Сет за јадење 24 парчиња , classic, црна боја
код: 6.7233.24

 од лагер
Цена : 8360 ден.

Асталски нож за стек,назабена оштрица,сина рачка
код: 5.1232
димензии:212 x 19.7 x 9.8 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 230 ден.

Асталски нож ,назабена оштрица 11cm,сина рачка
код: 5.1232
димензии:212 x 19 x 9.8 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 210 ден.

Виљушка за јадење ,сина рачка
код: 5.1542
димензии:197 x 24 x 9.3 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 365 ден.

Лажица за јадење, сина рачка
код: 5.1552
димензии:197 x 42 x 9.3 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 365 ден.

Лажица за чај и кафе ,сина рачка
код: 5.1572
димензии:146 x 30 x 7 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 285 ден.

Асталски нож за стек,назабена оштрица,црна рачка
код: 5.1233
димензии:212 x 19.7 x 9.8 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 230 ден.

Асталски нож ,назабена оштрица 11cm,црна рачка
код: 5.1333
димензии:212 x 19 x 9.8 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 210 ден.

Виљушка за јадење ,црна рачка
код: 5.1543
димензии:197 x 24 x 9.3 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 328 ден.

Лажица за јадење, црна рачка
код: 5.1553
димензии:197 x 42 x 9.3 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 365 ден.

Виљушка за торта
код: 5.1583
димензии: 156 x 21 x 7.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 315 ден.

Лажица за кафе и чај ,црна рачка
код: 5.1573
димензии:146 x 30 x 7 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 285 ден.

Сет за јадење,12 парчиња , боја сина
код: 5.1332.12
димензии:323 x 234 x 23.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 4000 ден.

Сет за јадење од 12 парчиња, боја црна
код: 5.1333.12
димензии:323 x 234 x 23.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 4000 ден.

Сет за јадење,24 парчиња, сина боја
код: 5.1232.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 7870 ден.

Сет за јадење,24 парчиња ,сина боја
код: 5.1332.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 7770 ден.

Сет за јадење ,24 парчиња,црна боја
код: 5.1233.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 7870 ден.

Сет за јадење,24 парчиња,боја црна
код: 5.1333.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 7770 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.