Резервни делови
КЛАСИЧНА ЛИНИЈА

СТАНДАРДНА ЛИНИЈА


Вкупно 19 артикли: Домашни спатула и виљушки.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Шпатула 12cm (рамен дел) подигната црна рачка
код: 5.2763.16
Димензии (д x ш x в) :274 x 49 x 25 mm
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Виљушка 18cm црна рачка
код: 5.2103.15
Димензии (д x ш x в) :275 x 23 x 14 mm
 од лагер
Цена : 990 ден.

Виљушка 15cm розева рачка
код: 5.2106.15L5

 30 денови од нарачка
Цена : 990 ден.

Виљушка 15cm портокалова рачка
код: 5.2106.15L9

 30 денови од нарачка
Цена : 990 ден.

Виљушка 15cm жолта рачка
код: 5.2106.15L8

 30 денови од нарачка
Цена : 990 ден.

Виљушка 15cm зелена рачка
код: 5.2106.15L4

 30 денови од нарачка
Цена : 990 ден.

Виљушка forged 21cm дрвена рачка
код: 5.2300.21

 30 денови од нарачка
Цена : 2470 ден.

Виљушка forged 18cm дрвена рачка
код: 5.2300.15

 30 денови од нарачка
Цена : 2400 ден.

Виљушка forged 18cm
код: 5.2303.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 21 x 15 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 2300 ден.

Виљушка forged со заковки 18cm
код: 7.7133.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 25 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 2230 ден.

Шпатула флексибилна 25cm дрвена рачка
код: 5.2600.25

 30 денови од нарачка
Цена : 1840 ден.

Шпатула флексибилна 15cm дрвена рачка
код: 5.2600.15

 30 денови од нарачка
Цена : 1430 ден.

Шпатула флексибилна 31cm црна рачка
код: 5.2603.31

 30 денови од нарачка
Цена : 1760 ден.

Шпатула флексибилна 20cm црна рачка
код: 5.2603.20

 30 денови од нарачка
Цена : 1000 ден.

Шпатула 25cm (рамен дел) подигната дрвена рачка
код: 5.2700.31

 30 денови од нарачка
Цена : 2500 ден.

Шпатула флексибилна 12cm црна рачка
код: 5.2603.12

 30 денови од нарачка
Цена : 720 ден.

Шпатула 15cm (рамен дел) подигната дрвена рачка
код: 5.2700.20

 30 денови од нарачка
Цена : 1760 ден.

Шпатула 20cm (рамен дел) подигната дрвена рачка
код: 5.2700.25

 30 денови од нарачка
Цена : 1920 ден.

Шпатула 20cm рамен дел подигната црна рачка
код: 5.2703.25
Димензии (д x ш x в) :360 x 37 x 45 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1330 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.