Резервни делови
КАТАЛОГ GRAND MAITRE


Вкупно 16 артикли: Ковани ножеви GERMAN TYPE.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Chef's нож широка оштрица 15cm
код: 7.7123.15

 од лагер
Цена : 3430 ден.

Работен ковaн нож German type ,оштрица 9cm
код: 7.7113.09

 со нарачка
Цена : 1160 ден.

Chef's Нож оштрица 15cm
код: 7.7113.15
тежина 120gr
 со нарачка
Цена : 2490 ден.

Chef's нож широка оштрица 20cm
код: 7.7123.20

 со нарачка
Цена : 3670 ден.

Santoku нож нажлебена оштрица 17cm
код: 7.7223.17

 30 денови од нарачка
Цена : 4100 ден.

Chef's нож екстра широка оштрица 20cm
код: 7.7143.20

 30 денови од нарачка
Цена : 4200 ден.

Chef's нож широка оштрица 25cm
код: 7.7123.25
Димензии (д x ш x в) :325 x 30 x 16 mm
 50 денови од нарачка
Цена : 4270 ден.

Chef's нож кинески сатар оштрица 18cm
код: 7.7243.18

 30 денови од нарачка
Цена : 5700 ден.

Chef's нож тесна оштрица 25cm
код: 7.7113.25
Димензии (д x ш x в) :380 x 32 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 3800 ден.

Chef's нож тесна оштрица 20cm
код: 7.7113.20
Димензии (д x ш x в) :325 x 30 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 2880 ден.

Chef's нож тесна оштрица 10cm
код: 7.7113.10
Димензии (д x ш x в) :208 x 23 x 14 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1160 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 18цм
код: 7.7163.18
Димензии (д x ш x в) :298 x 30 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 3200 ден.

Нож за леб оштрица 21cm
код: 7.7173.21
Димензии (д x ш x в) :328 x 33 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 3190 ден.

Нож за обликување
код: 7.7183
Димензии (д x ш x в) :176 x 20 x 13 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1290 ден.

Нож за коска тесна оштрица 9cm
код: 7.7153.15
Димензии (д x ш x в) :264 x 25 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1240 ден.

Виљушка метален дел 18cm
код: 7.7133.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 25 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 2220 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.